Facebook Pixel "Τον Βιντιάδη ψάχνεις; Στη Νικολούλη θα τον βρεις"!
| 2013-03-24 10:00:00

"Τον Βιντιάδη ψάχνεις; Στη Νικολούλη θα τον βρεις"!

"Τον Βιντιάδη ψάχνεις; Στη Νικολούλη θα τον βρεις"!

Άφαντος παραμένει στον κόσμο της ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης, ο οποίος δεν έδωσε το παρών ούτε στη Γενική Συνέλευση. Ο σκύλος ψάρεψε ξεκαρδιστικό ντεσού από τα Σπάτα!
 

Στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ, όχι μόνο δεν παρευρέθηκε ο Δημήτρης Βιντιάδης, αλλά ούτε καν ακούστηκε το όνομά του από τα μέλη του ΔΣ. Ως γνωστόν η Ένωση περιμένει τον υποψήφιο επενδυτή για να σωθεί οικονομικά με τα κεφάλαια που φέρεται να έχει μαζέψει. Αυτός, όμως, παραμένει άφαντος και ας διαρρέεται ότι είναι έτοιμος να μπει στην Εταιρεία.

Έχουν αρχίσει να το πιστεύουν και οι οπαδοί ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει. Μάλιστα στα Σπάτα τα αυτιά του σκύλου έπιασαν ένα ωραίο ντεσού την Παρασκευή.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Στο χώρο του προπονητικού κέντρου λόγω της Γ.Σ. είχαν συγκεντρωθεί οπαδοί. Κάποια στιγμή, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Κωστής, έτρεχε ανήσυχα να μπει στο κτίριο. Πάνω στην τρεχάλα του, ένας οπαδός του φώναξε: "Τον Βιντιάδη ψάχνεις; Τζάμπα τρέχεις. Πήγαινε στη Νικολούλη μπας και τον βρει στο ...τούνελ"!

Ο Κωστής γέλασε μεν, αλλά η ψυχούλα του ξέρει πόση απογοήτευση υπάρχει στα στελέχη της ομάδας, αφού όλοι οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει, ενώ η υπομονή τους έχει προ πολλού εξαντληθεί...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags