Facebook Pixel Θα του κάνει τα δύο ...τρία!
| 2013-03-26 13:30:00

Θα του κάνει τα δύο ...τρία!

Θα του κάνει τα δύο ...τρία!

Μεγάλος στόχος είναι για τα δεδομένα του τωρινού Παναθηναϊκού ο Ούγκο Βιάνα και οι πράσινοι φαίνεται πως έχουν βάλει τα μεγάλα μέσα για να τον πείσουν. Ποια είναι αυτά;

Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ, μετά από σημαντική καριέρα σε συλλόγους όπως οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Νιούκαστλ, Βαλένθια και Μπράγκα, πατάει πια στα 31 και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του. Τι λέει η λογική; Πως θα ψάξει πιθανότατα για το τελευταίο καλό συμβόλαιό του ως ποδοσφαιριστής.

Κάπου εκεί, λοιπόν, θέλει να πατήσει και ο Παναθηναϊκός, δια του αρχισκάουτερ Βαρέλα. Στο καλό συμβόλαιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη στήλη "Sportdog Penalty" στο twitter, ο Βαρέλα έχει ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με την πλευρά του Βιάνα και έχει διαπιστώσει πως το κασέ του είναι μάλλον τσουχτερό για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού των ημερών μας. Τι ζητάει ο Βιάνα;

Ούτε λίγο ούτε πολύ, 800 χιλιάρικα για διετές, κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας. Μια 400άρα το χρόνο, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κατά νου αισθητά πιο χαμηλά συμβόλαια σύμφωνα με το μπάτζετ που προγραμματίζει για την επόμενη σεζόν.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Τι προσπαθεί να πετύχει ο Βαρέλα; Να μειώσει τις απαιτήσεις του Βιάνα, αντιπροτείνοντας αύξηση στα χρόνια της συνεργασίας. Αντί για διετές, δηλαδή, να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός τριετές συμβόλαιο, με ταβάνι τα 900 χιλιάρικα, τα οποία με μπόνους μπορεί να φτάσουν στο ένα μύριο.

Ουσιαστικά, ο στόχος είναι να τον δελεάσει με ένα συμβόλαιο ...ζωής που θα φτάνει ως τα 34 του χρόνια, αντί περίπου 300 χιλιάδων ευρώ το χρόνο. Να κάνει, δηλαδή, ένα "κουρεματάκι" στις απαιτήσεις του, για να κερδίσει μια εξασφαλισμένη χρονιά. Αυτά για την ώρα και μείνετε συντονισμένοι στη στήλη "Sportdog Penalty" στο twitter, για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags