Facebook Pixel Λέτε να του κάνει τέτοιο χουνέρι;
| 2013-03-27 14:30:00

Λέτε να του κάνει τέτοιο χουνέρι;

Λέτε να του κάνει τέτοιο χουνέρι;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει μια ...πλάκα στον Παναθηναϊκό που θα την θυμάται για πολύ καιρό; Ο σκύλος έμαθε ποιος είναι ο φόβος κι ο τρόμος αυτές τις μέρες στην Παιανία!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου στο twitter, οι "πράσινοι" έχουν φόβο μήπως στην πορεία υπάρξει εμπλοκή του...Ολυμπιακού στο θέμα του Ούγκο Βιάνα. Και δεν θα είναι ο πρώτος παίκτης της Μπράγκα, εδώ που τα λέμε, που θα απασχολήσει έντονα τους "ερυθρόλευκους" μετά την αποχώρηση του Ζαρντίμ (π.χ. Σαλίνο).

Γιατί μπορεί το όνομα του Βιάνα να έγινε γνωστό το ευρύ κοινό, στην Ελλάδα, μετά από το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Παναθηναϊκός πριν από αρκετό καιρό για την απόκτησή του, αλλά ο Πορτογάλος είχε συζητηθεί και στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι. Με πολλά "ερυθρόλευκα" πρωτοσέλιδα να κάνουν αναφορά στο όνομά του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουν στα υπόψη τους στον Ολυμπιακό, δηλαδή και κανείς δεν αποκλείει η περίπτωσή του να προωθηθεί ξανά. Ειδικά αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα του Μπόατενγκ, αφού είναι παίκτες με τα ίδια στοιχεία. Αλλά ακόμα και όλα να πάνε καλά και μείνει και τη νέα σεζόν ο Μπόατενγκ, ποιος αποκλείει οι Πειραιώτες να ...αρπάξουν τον παίκτη μέσα από τα χέρια των "πράσινων", για επικοινωνιακούς λόγους; Και, φυσικά, να τον αξιοποιήσουν αγωνιστικά, αλλά κυρίως να φέρουν ένα μεγάλο πλήγμα στο επικοινωνιακό κομμάτι, στον αιώνιο αντίπαλο.

Γιατί την ώρα που στον Παναθηναϊκό μετράνε και το τελευταίο ευρώ και σκέφτονται διάφορα κόλπα για να ψήσουν τον Βιάνα να έρθει στην Ελλάδα, στον Ολυμπιακό μπορούν να του δώσουν όσα χρήματα ζητήσει. Συν τη συνέπεια στην πληρωμή, συν ότι θα κάνει εγγυημένα πρωταθλητισμό και, φυσικά, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι΄ αυτό έχει λούσει κρύος ιδρώτας τους "πράσινους" με το συγκεκριμένο θέμα, μέχρι να δούνε την κατάληξή του...

Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα; Ο Βιάνα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, έτσι κι αλλιώς. Ο λόγος; Περιμένει προτάσεις από την Τζένοα, την Μπεσίκτας και τη Φενέρ ενώ έχει και την καβάντζα από Κατάρ μεριά! Σύμφωνα με την πιάτσα των ατζέντηδων, μάλιστα, έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως την τελική του απάντηση, δεν θα τη δώσει πριν τον Μάιο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags