Facebook Pixel Πού πας ρε Καραμήτρο...
| 2013-03-28 12:00:00

Πού πας ρε Καραμήτρο...

Πού πας ρε Καραμήτρο...

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Βιάνα, έχει βάλει τα μέσα (Βαρέλα), αλλά δεν μπορεί να κοντράρει τα πολλά λέφτα των Τούρκων της Μπεσίκτας. Ο σκύλος έχει όλο το παρασκήνιο!

Η στήλη "Sportdog Penalty" σας έχει όλο το στόρι με τον Πορτογάλο μέσο της Μπράγκα, τον οποίο θέλουν ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μπεσίκτας.

Σε ιστοσελίδα, λοιπόν, που απευθυνεται σε οπαδούς της τουρκικής ομάδας υπάρχει δήλωση του προέδρου της, ο οποίος επιβεβαιώνει τις επαφές για Βιάνα. Το ενδιαφέρον της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τον παίκτη προέκυψε λόγω ...Gestifute! Τι εστί Gestifute; Η εταιρία του "χρυσοδάκτυλου" μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες που έχει δύο πελάτες του στην Μπεσίκτας, τους Αλμέιδα και Φερνάντες, ενώ το 2012 είχε άλλους δύο, τους Σιμάο και Κουαρέσμα!

Ο Μέντες, ατζέντης μεταξύ άλλων των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντι Μαρία και άλλων πολλών, έχει λοιπόν πολύ καλές σχέσεις με την τουρκική ομάδα και όσοι τον γνωρίζουν, δεν εκπλήσσονται που "παζαρεύει" τον 30χρονο Βιάνα στην Μπεσίκτας με τα διπλά απο όσα έπαιρνε στην Μπράγκα! Αλλωστε η τουρκική ομάδα μπορεί στο συμβόλαιο να συμπεριλάβει και το πριμ μεταγραφής που ζητάνε οι μεγαλοατζέντηδες για μεταγραφές ελεύθερων παικτών, όπως ο Πορτογάλος μέσος.

Επομένως, ο Παναθηναϊκός με "ταβάνι" τα 300.000-350.000 -κι ας δίνει περισσότερα χρόνια συμβόλαιο- και χωρίς γερό πριμ μεταγραφής δεν έχει τύχη για τον Βιάνα, παρότι έχει τα ...φτερά, δηλαδή τον Βαρέλα και ...μπάρμπα (του Βιάνα) στην Gestifute...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags