Facebook Pixel Θέλουν να το κάνουν όπως ο Κόκκαλης με Τζιοβάνι!
| 2013-03-29 12:00:00

Θέλουν να το κάνουν όπως ο Κόκκαλης με Τζιοβάνι!

Θέλουν να το κάνουν όπως ο Κόκκαλης με Τζιοβάνι!

Ποιος παίκτης είναι η μεγάλη καψούρα του Μίτσελ, που αν έρθει στον Ολυμπιακό, μπορεί να θυμίσει τη μεταγραφή Κόκκαλη με Τζιοβάνι; Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Έναν παίκτη θέλει σαν τρελός ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty". Αυτός δεν είναι άλλος από τον 22χρονο Τζόναθαν Ντος Σάντος (αδερφός του Τζιοβάνι) που παίζει στην Μπαρτσελόνα. Ο μικρός είναι η μεγάλη ποδοσφαιρική αδυναμία του Ισπανού τεχνικού και θέλει να τον έχει στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, όταν ο Μίτσελ ήταν στη Σεβίλλη τηλεφωνούσε καθημερινά στον Τζόναθαν για να τον πείσει να αφήσει την Μπαρτσελόνα. Τότε ο μικρός δεν πείσθηκε από το πρέσινγκ του Μίτσελ, αλλά δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ισπανού τεχνικού και του υποσχέθηκε να συνεργαστούν μαζί στο μέλλον.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Πλέον, έφτασε η ώρα που ο Τζόναθαν σκέφτεται τη μεταγραφή, αφού ξέρει ότι στην "Μπάρτσα" δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής τη νέα σεζόν. Ο νεαρός άσος και ο μάνατζέρ του έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη την προοπτική της μεταγραφής στον Ολυμπιακό και αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι δεν είναι αρνητικοί. Υπάρχει, άλλωστε, το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ που πάντα μετράει για νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την πάρτη του.

Αυτό που θέλει να τονίσει ο σκύλος για τον Ντος Σάντος είναι ότι η "ερυθρόλευκη" διοίκηση πιστεύει ότι πρόκειται μια έξυπνη μεταγραφή τύπου Μιραλάς που, παρά το ακριβό κόστος, θα "φτιάξει" τους οπαδούς. Εκτός από το πρεστίζ που θα πάρει η ομάδα από μια μεταγραφή από την Μπαρσελόνα, μια τέτοια κίνηση μπορεί να θυμίσει στους φιλάθλους τον λατρεμένο Τζιοβάνι, που επίσης είχε έρθει απο τους "μπλαουγκράνα" επί προεδρίας Σωκράτη Κόκκαλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags