Facebook Pixel «Αγανάκτησα! Απλά πανηγύρισα με γροθιά» (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-03-29 21:52:00

«Αγανάκτησα! Απλά πανηγύρισα με γροθιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αγανάκτησα! Απλά πανηγύρισα με γροθιά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον ντόρο που έγινε με την χειρονομία του Μανώλη Σκούφαλη στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο έμπειρος άσος της Νίκης Βόλου εξηγεί στον sportdog τι ακριβώς συνέβη!

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου εξηγεί τι έγινε στο 1-1 με την ΑΕΛ εκτός έδρας, απαντάει σε όσους τον κατηγορούν και τους καλεί να δουν ξανά το βίντεο.

Τι λέει για τα πορτοκάλια και τους καφέδες που έπεφταν από το πρώτο λεπτό, αλλά και για την αστυνομία που δεν υπήρχε πουθενά.
Αναλυτικά:

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Τι ακριβώς συνέβη και σήμερα είσαι... κατηγορούμενος για δύο χειρονομίες στο παιχνίδι με την ΑΕΛ;

Δεν νομίζω πως είναι χειρονομία να πανηγυρίζω έτσι με την γροθιά μου. Απλά πανηγύρισα το γκολ. Σήκωσα απλά το χέρι μου. Την γροθιά μου στο γκολ γιατί ήταν και ο Πάτσης στις σουίτες. Μας πέταγαν από το 1ο λεπτό πορτοκάλια, μπουκάλια, καφέδες, μανταρίνια και δυναμιτάκια στον πάγκο.

Την φυσούνα γιατί δεν την άνοιξαν να φύγουμε από το γήπεδο; Εγώ δεν σηκώνω το χέρι μου αν δεν με προκαλέσει κάποιος!! Τόσα χρόνια παίζω μπάλα. Έχω φάει ένα μπουκάλι στο 1ο λεπτό και όταν φεύγαμε υπήρχε.. βροχή από μπουκάλια.

Αγανάκτησα, για αυτό έκανα ό,τι έκανα στο τέλος! Ήταν κίνηση αγανάκτησης από όλα αυτά που έφαγα. Σε κάθε κόρνερ έπεφταν στο κεφάλι μας καφέδες, μπουκάλια, χαμός.

Τι έγινε στο φινάλε, όταν φεύγατε για τα αποδυτήρια;

Φεύγοντας για την φυσούνα η αστυνομία έπρεπε να είναι εκεί. Δείτε το βιντεάκι και πείτε αν μας προφύλαξε κανένας! Αν έτρωγα ένα μπουκάλι και έπεφτα κάτω.. τέζα; Όταν τρέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Δεν υπήρχε πουθενά αστυνομία...
 

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags