Facebook Pixel Ευχαριστούμε τον Ενροτό για τη δικαίωση με Μιραλάς
| 2011-03-17 13:50:00

Ευχαριστούμε τον Ενροτό για τη δικαίωση με Μιραλάς

Ευχαριστούμε τον Ενροτό για τη δικαίωση με Μιραλάς

Όταν τα γράφαμε, κάποιοι μας κατηγόρησαν, αλλά ήρθε ο Ενροτό να κλείσει στόματα και να επιβεβαιώσει το ακριβές ρεπορτάζ του sportdog για τον Μιραλάς.

«Προτεραιότητά μας είναι ο Ολυμπιακός. Δεν βάζουμε άλλες ομάδες στο παιχνίδι. Δεν το θέλουμε ούτε ο Κέβιν ούτε εγώ. Αυτό είναι δεδομένο για μας. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να πω αν είμαστε κοντά ή όχι, είναι καλύτερο για όλους μας να μη δημοσιοποιηθεί κάτι πριν από τη συνάντηση», είπε ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς στην "Sportday".

Να ευχαριστήσουμε πολύ ως sportdog τον κύριο Ενροτό, που επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ μας. Αυτό το "Δεν θέλω να πω αν είμαστε κοντά ή όχι, είναι καλύτερο για όλους να μη δημοσιοποιηθεί κάτι πριν από τη συνάντηση" είναι όλα τα λεφτά.

Να είναι καλά ο άνθρωπος που μας δικαιώνει αρκετές μέρες μετά την αποκάλυψή μας ότι μόνο... ρόδινα δεν είναι τα πράγματα για την παραμονή του Κέβιν στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που όλοι έλεγαν "τελείωσε", "μένει ο Κέβιν", "πέφτουν οι υπογραφές", "ερυθρόλευκος ως το 2014" και άλλα τέτοια, εμείς σας ενημερώναμε ότι μόνο έτσι δεν έχουν τα πράγματα! Για όσους ξεχνάνε... εύκολα, να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη...

Tι κρύβει η συνάντηση με Ενροτό;

Βρωμάει του Κέβιν

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags