Facebook Pixel Πίσω από την πόρτα κοίταξαν;
| 2013-04-03 10:30:00

Πίσω από την πόρτα κοίταξαν;

Πίσω από την πόρτα κοίταξαν;

Δεν θα πιστεύετε πού γύρευαν τις προάλλες οι ελληνικές Αρχές τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος αυτές τις μέρες εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στη μαμά πατρίδα...

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου στο twitter, οι Αρχές αναζητούσαν τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, για το θέμα που έχει προκύψει και με τους υπόλοιπους πρώην προέδρους, στο ...Λονδίνο!

Με τον Σταύρο Αδαμίδη, που είναι πλέον φαντάρος(!), να έχει αποχωρήσει από την Αγγλία για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, από το 2010! Από τη στιγμή, δηλαδή, που ανέλαβε την προεδρία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διατηρεί επιχείρηση (frozen yogurt) στη Γλυφάδα. Εκτός από το σπίτι του, δηλαδή, υπάρχει επίσημη και δεύτερη διεύθυνση, αυτή της επιχείρησής του!

Παρόλα αυτά, που λίγο-πολύ είναι γνωστά και στον τελευταίο φίλαθλο (μιλάμε για πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και όχι ερασιτεχνικού σωματείου!), οι ελληνικές Αρχές έψαχναν τον Σταύρο στο Λονδίνο. Το περίεργο είναι πως ...δεν τον βρήκαν. Μάλλον δεν θα κοίταξαν πίσω από την πόρτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags