Facebook Pixel "Ο Παππάς έβαλε τον Ολυμπιακό στην περιοχή μας"!
| 2013-04-15 11:30:00

"Ο Παππάς έβαλε τον Ολυμπιακό στην περιοχή μας"!

"Ο Παππάς έβαλε τον Ολυμπιακό στην περιοχή μας"!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχολιάζει στον sportdog τη διαιτησία του ντέρμπι. "Εγινε φάουλ στον Χουχούμη πριν το 1-1". Τι θέλει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟ ενόψει της νέας σεζόν;

Ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε και για την επόμενη ημέρα της ομάδας, αλλά και για τη διαμόρφωση του ρόστερ τη νέα περίοδο.

Διαβάστε αναλυτικά τι μας είπε:

"Στο ντέρμπι θέλαμε να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και θα συνεχίσει να υπάρχει. Η φετινή σεζόν ήταν κακή για την ομάδα, η μοναδική χρονιά που θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να έχει τέτοια πορεία. Για αυτό θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Ο Παναθηναϊκός αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και αδικήθηκε και από τη διαιτησία. Όσον αφορά το χθεσινό ματς, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός δεν παρουσίασε το πρόσωπο που μπορούσε, αλλά πιστεύω στην προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά", είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και νυν γενικός αρχηγός του "τριφυλλιού" και συμπλήρωσε για τη διαιτησία του Παππά:

"Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Εμείς ζητάμε το 50-50 και, φέτος, δεν το είχαμε στους αγώνες μας. Χθες πιστεύω ότι έγινε φάουλ στον Χουχούμη, πριν από την ισοφάριση του Ολυμπιακού. Αλλά, γενικότερα, είδαμε ότι μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής έβαλε τον Ολυμπιακό μέσα στην περιοχή μας. Δεν θα έλεγα ότι η διαιτησίας μάς έκλεψε το αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο αν ήταν στο 50-50".

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Για την επόμενη μέρα: Παναθηναϊκός θα γυρίσει σελίδα και θα ξαναστηθεί από την αρχή. Θα γίνει ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Στις 22 Απριλίου έχουμε ΓΣ και εκεί θα τοποθετηθεί ο πρόεδρος, κύριος Αλαφούζος. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί τον δρόμο του και τη χαμένη του αίγλη. Γιατί φέτος δεν την είχε".

Για το ρόστερ: "Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πρέπει να καταλάβουν την άσχημη οικονομική κατάσταση του συλλόγου και να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και τα χρήματα που λαμβάνουν τώρα, ώστε να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν στην ομάδα".

Επιμέλεια: Γιώργος Κτενάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags