Facebook Pixel Θα μείνει ή θα φύγει ο Αγκάνθο;
| 2013-04-18 10:30:00

Θα μείνει ή θα φύγει ο Αγκάνθο;

Θα μείνει ή θα φύγει ο Αγκάνθο;

Μπορεί ο Ισπανός επιθετικός να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει και τη νέα χρόνια στην ομάδα. Για ποιο λόγο; Ο σκύλος αποκαλύπτει!

Αν και απομένει ακόμα μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και του φετινού ...μαρτυρίου για τον Άρη, η σχεδόν σίγουρη παραμονή στη Σούπερ Λίγκα έχει ήδη βάλει κάποιους στη διοίκηση να σκέφτονται την επόμενη ημέρα. Το ...αύριο βέβαια για τους συγκεκριμένους, έχει δύο σημαντικές προϋποθέσεις. Πρώτον, πώς θα σωθεί ο Άρης και δεύτερον, πώς θα παραμείνει η διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα.

Αν συμβούν, λοιπόν, αυτά τα δύο που προαναφέραμε, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σημαντικές στην ομάδα, με την αρχή να γίνεται φυσικά από το ρόστερ. Σύμφωνα με τη στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter, προτεραιότητα της νυν διοίκησης είναι να ...ψαλιδίσει σημαντικά το συμβόλαιο του Νταβίντ Αγκάνθο, ενός παίκτη που παρά τα προβλήματα που δημιουργεί με τα νεύρα και τις κάρτες του, έχει βγάλει φέτος ουκ ολίγες φορές τα ...κάστανα από τη φωτιά.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Τα λεφτά, όμως, που του προσέφερε η προηγούμενη διοίκηση του Άρη τον Ιανουάριο, όταν και ανανέωσε το συμβόλαιό του για 1+1 χρόνο, κρίνονται τώρα υπερβολικά. Ο Ισπανός πρέπει να λαμβάνει περίπου 200.000 ευρώ, ποσό που αδυνατεί να πληρώσει η ομάδα και γι΄ αυτό θα του προτείνει γερό "κούρεμα" το καλοκαίρι.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν ο Αγκάνθο θα δεχθεί κάτι τέτοιο ή θα ψάξει για κάποια άλλη ομάδα, με δεδομένο πως σίγουρα θα υπάρξουν μνηστήρες μετά τη σεζόν που έκανε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags