-->
24/04/13 - 10:30

Έγινε ...Τούρκος και επιστρέφει!

Ποιος παίκτης έφυγε από ελληνική ομάδα το καλοκαίρι, πήγε στην Τουρκία και, τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα; Ο σκύλος έχει για μια ακόμα φορά το θέμα!

Έγινε ...Τούρκος και επιστρέφει!
56.830views 0shares

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο λόγος για τον Ουμπίντες, που πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα και την Ουρντουσπόρ, που πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μπορεί να αποχώρησε από την τουρκική ομάδα, αλλά αυτή δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Φάνης Γκέκας φοράει τη φανέλα της Ακίσα και με τα γκολ του την έχει βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού...

Όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, ο Ουμπίντες ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι, με τον Σάκη Τσιώλη να τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες στην Τρίπολη. Οι δυο τους, άλλωστε, γνωρίζονται καλά από τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και από τον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός τον θέλει και στον Αστέρα και, από τη στιγμή που το κασέ του είναι στα πλαίσια που μπορεί να κινηθεί ο σύλλογος της Τρίπολης, οι Αρκάδες τον περιμένουν πώς και πώς...