Facebook Pixel Πακέτο Ντούντα - VSpan στη Φενέρ;
Μπάσκετ
| 2013-05-02 19:05:00

Πακέτο Ντούντα - VSpan στη Φενέρ;

Πακέτο Ντούντα - VSpan στη Φενέρ;

Πολύς λόγος γίνεται για την παραμονή ή όχι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με το συμβόλαιό του, τι του δίνουν, τι θέλει, αλλά και πώς συνδέεται με το σενάριο Ντούντα – Φενέρ;

Οι φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να κάθεται του χρόνου στον πάγκο της Φενέρ, φαίνεται πως έχουν και... ελληνικές προεκτάσεις και αφορούν άμεσα και τον Ολυμπιακό!

Ο Ντούντα έχει προταθεί από τον Ραζνάτοβιτς στους Τούρκους (όπως και σε άλλες ομάδες που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του), ωστόσο ο Σέρβος μάνατζερ έχει ρίξει τώρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Βασίλη Σπανούλη!

Ο Ραζνάτοβιτς, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», πάει «πακέτο» τους δύο πελάτες του και λέει το "αν δελεαστεί ο Ντούντα να επιστρέψει" και το"αν δελεαστεί ο Kill Bill να φύγει από ΣΕΦ" και καθαρίζει...

Πόσες είναι όμως οι πιθανότητες να μην ανανεώσει ο διεθνής γκαρντ το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό; Αρκετές όπως μαθαίνουμε. Όλα ξεκίνησαν από τότε που κυκλοφόρησε, πως ο Σπανούλης ξεκινά τις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιό του από τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, είδηση που προκάλεσε... εγκεφαλικά στο Λιμάνι.

Μετά από λίγες ημέρες οι Πειραιώτες έκαναν ρελάνς με τον ίδιο τρόπο και διέρρευσαν πως προσφέρουν συμβόλαιο στον «V-Span» 1.5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή ο παίκτης εισπράττει 2.5! Η αντιπρόταση, όπως ήταν λογικό, δεν άρεσε καθόλου στην πλευρά Σπανούλη, που εκτιμά πως από την στιγμή που οδήγησε την ομάδα σε Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα, δεν γίνεται να του προτείνουν μείωση συμβολαίου.

Όπως γράφει όμως η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», η πλευρά Αγγελόπουλου λέει και έχει κάθε δικαίωμα να λέει «έδωσα 7.5 εκατομμύρια σε τρία χρόνια, αλλά λόγω κρίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι να μειωθεί στο 1.5 εκατ. ετησίως»! Οπότε το χάσμα είναι μεγάλο (για τώρα) και η κάθε πλευρά κάνεις τις κινήσεις της...

Ολα είναι μπίζνες. Και εδώ μιλάμε για πολύ χοντρές μπίζνες! Οπότε λογικό είναι ο Ολυμπιακός να κοιτά στην αγορά για εναλλακτικές και ο Ραζνάτοβιτς να ψάχνει εναλλακτικές για τον πελάτη του.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Ραζνάτοβιτς, όταν μιλά με μεγάλες ομάδες τους λέει πως οι Ίβκοβιτς - Σπανούλης μπορούν να αποκτηθούν πακέτο. Συνέβη το 2010, γιατί να μη συμβεί και το 2013; Με τα δεδομένα που υπάρχουν μάλιστα είναι πολύ πιθανό.

Οπότε, αν όντως ο Ντούντα αναλάβει τη Φενέρ, υπάρχουν καλές πιθανότητες καταλήξει εκεί ο Σπανούλης. Αλλά και αλλού να πάει ο Σέρβος, εξίσου πιθανό είναι να ακολουθήσει ο VSpan! Αν φυσικά, δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags