Facebook Pixel "Μεγάλος μπαλαδόρος αλλά όχι και Ιμπαγάσα"!
| 2013-05-03 11:00:00

"Μεγάλος μπαλαδόρος αλλά όχι και Ιμπαγάσα"!

"Μεγάλος μπαλαδόρος αλλά όχι και Ιμπαγάσα"!

Ο Γιάννης Ζαραδούκας σκιαγραφεί στον sportdog το προφίλ του Ντε Βινσέντι! Ποια είναι τα συν του Αργεντινού και απάντηση στο ερώτημα αν μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό.  
 

"Μπορεί να παίξει σαν δεκάρι και σαν δεύτερος επιθετικός, γατί έχει πολύ καλή μπαλιά. Πολύ καλά χτυπήματα και με τις κάθετες που βγάζει σπάει οποιαδήποτε άμυνα. Στον Ολυμπιακό είναι δύσκολα να αντεπεξέλθει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, γιατί υπάρχουν πολλές απαιτήσεις σε αυτόν τον σύλλογο. Αλλά τον διακρίνει διαφορετική ποιότητα σε σχέση με άλλους παίκτες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει", μας είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που ήταν συμπαίκτης με τον Αργεντινό στον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μπορεί να έχει τον ρόλο του Ιμπαγάσα, δηλαδή, τη νέα σεζόν;

"Εντάξει, Ιμπαγάσα δεν μπορείς να βρεις ποτέ. Αλλά είναι μπαλαδόρος και αν πάρει τις ευκαιρίες, θα αποδείξει τις ικανότητές του. Είναι ήρεμος ποδοσφαιρικά, με την μπάλα στα πόδια και παίζει με καθαρό μυαλό".

Έχει στοιχεία, δηλαδή, για να πάει και σε ομάδα του εξωτερικού;

"Για να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, θα πρέπει να ξεχωρίσει πρώτα στον Ολυμπιακό. Αλλά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει, μπορεί να δείξει τι αξίζει στον Ολυμπιακό"

Επιστρέφεις και εσύ στον Ολυμπιακό, μετά από το πέρασμα από τον Άρη. Πώς περιμένεις τη νέα χρονιά;

"Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλές απαιτήσεις, για αυτό και τα κατάφερα στον Άρη. Είχα την εμπειρία δηλαδή, γιατί και στον Άρη υπήρχαν πολλές απαιτήσεις. Καταφέραμε τον στόχο μας, όμως και μείναμε στην κατηγορία. Η χρονιά που έρχεται είναι κομβική για εμένα στον Ολυμπιακό. Θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αν μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας και θα δούμε...".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags