Facebook Pixel Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ!
| 2011-03-21 13:29:00

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ!

Ο Σταύρος Αδαμίδης ήταν ο συντάκτης της ανακοίνωσης-παρωδία που εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» για την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ανέβασε ο ίδιος στο σάιτ της ομάδας από το σπίτι του…

Από χθες είχαμε γράψει για την βιαστική ανακοίνωση της ΠΑΕ, προκειμένου να προλάβει τις αντιδράσεις των οπαδών. Στην οποία ζητούσε συγγνώμη για την εξάρα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, αλλά και «Να μείνει ήρεμη η ομάδα για να μην αποπροσανατολιστεί από το στόχο του Κυπέλλου».

Ο σκύλος ψάχτηκε λίγο με το θέμα και έβγαλε λαβράκι! Ποιο είναι αυτό; Ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ο συντάκτης της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, γράφοντάς την μάλιστα από την ασφάλεια του σπιτιού του. Όχι μόνο αυτό, όμως, αφού ο Αδαμίδης αποφάσισε να κάνει τελείως του κεφαλιού του και την «ανέβασε» μόνος του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Προφανώς δεν ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο ή δεν ήθελε να μοιραστεί με κανέναν άλλο τις σκέψεις που αποτυπώθηκαν στο πόνημά του. Το οποίο, η αλήθεια είναι, περισσότερο εξόργισε, παρά ηρέμισε τους οπαδούς της «Ένωσης».

Ίσως σήμερα που την ξαναδιαβάζει, με καθαρό μυαλό, να έχει διαπιστώσει ότι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κίνηση που μπορούσε να κάνει, κρίνοντας και εκ του αποτελέσματος. Αυτός, μάλιστα, μπορεί να είναι ένας από τους λόγους που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο γραφείο του στην ΠΑΕ, σε μία μέρα που η ομάδα χρειάζεται να φωνάξουν όλοι «παρών», πολύ περισσότερο όταν βρίσκονται στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags