Facebook Pixel Έκλαιγε στα αποδυτήρια ο Λύμπε!
| 2011-03-21 16:20:00

Έκλαιγε στα αποδυτήρια ο Λύμπε!

Έκλαιγε στα αποδυτήρια ο Λύμπε!

Οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ιστορικό 6-0 της Κυριακής 20 Μαρτίου 2011 μόνο υπερήφανοι δεν μπορούν να αισθάνονται. Σε χειρότερη κατάσταση απ’ όλους ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η εξευτελιστική ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό, φέρει τη δικιά τους υπογραφή μαζί με αυτή του Μανόλο Χιμένεθ και τα ονόματα όλων όσων συμμετείχαν στο κατά τ' άλλα ντέρμπι, μπήκαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως οι άνθρωποι που διέσυραν τον "δικέφαλο αετό".

Με κατεβασμένα κεφάλια και χωρίς διάθεση για πολλά πολλά αποχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ από το Καραϊσκάκη. Ένας όμως είχε και βουρκωμένα, κατακόκκινα μάτια. Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια όλοι μαζί οι παίκτες της ΑΕΚ, διέκρινες στα πρόσωπά τους το φόβο και την αίσθηση ντροπής, όμως σε αυτό του Νίκου Λυμπερόπουλου διέκρινες και πρόσφατους λυγμούς.

Μπορεί αγωνιστικά να μην τράβηξε, ίσως και να έκανε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του, όμως τον πείραξε πολύ αυτή η ήττα. Έχει δεθεί με την ΑΕΚ και ξέσπασε στα αποδυτήρια καθισμένος σε μια γωνιά και βρισκόμενος στον δικό του κόσμο. Όσοι τον κατάλαβαν κάνουν λόγο για κλάματα τα οποία επιμελώς προσπαθούσε να κρύψει.

Ίσως ήταν ο μόνος που είχε συναίσθηση του τι συνέβη. Ποιός Μπαχά; Ποιός Μίτσελ; Ποιός Ματέος; Ποιός Νασούτι; Ποιός Έντερ και ποιός Μπερνς; Αυτοί τα λεφτουδάκια τους να μπαίνουν στο λογαριασμό και δεν τρέχει τίποτα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags