Facebook Pixel Θα πάει στον Άρη ή στην ΑΕΚ;
| 2013-05-29 12:45:00

Θα πάει στον Άρη ή στην ΑΕΚ;

Θα πάει στον Άρη ή στην ΑΕΚ;

Ένας παράγοντας με συνδετικό κρίκο το κίτρινο και το μαύρο χρώμα το έχει ...δίπορτο και μπορεί να καταλήξει στη μία ομάδα, μπορεί και στην άλλη. Ο σκύλος σάς έχει το ρεπορτάζ!
 

Πολύς ντόρος γίνεται τελευταία για τον "Βασιλομπίλαρο", τον Βασίλη Δημητριάδη, που το έχει ...δίπορτο σε Άρη και ΑΕΚ! Τι θέλουμε να πούμε; Να τα πάρουμε από την αρχή...

Αν ο Γιάννης Χατζηνικολάου αναλάβει τους "κίτρινους" και ο Δημητριάδης δεν "βολευτεί" στην ΑΕΚ, τότε παίζει "σιγουράκι" να πάει στον Άρη!

Οι Χατζηνικολάου - Δημητριάδης ήταν στο ίδιο δωμάτιο ως ποδοσφαιριστές στον Άρη και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του τότε αλλά και νυν προέδρου, Δημήτρη Ηλιάδη.

Όμως...

Στην ΑΕΚ γιατί καθυστερεί η ενσωμάτωση του "Μελισσανιδικού" Δημητριάδη στο "κιτρινόμαυρο" τιμ;

Μήπως μαζεύτηκαν πολλοί και δεν βρίσκει θέση; Ή κάποιοι δεν τον θέλουν; Λέμε τώρα...

Τέλος πάντων, ακούγεται πως ο Δημητριάδης είχε εκτεθεί πάρα πολύ με τον Αδαμίδη και κάποιοι που ήταν και τότε στην ομάδα δεν ξεχνάνε και δεν του το συγχωρούν!

O "Βασιλομπίλαρος", πάντως, όπως μας γάβγισαν, δεν ανησυχεί και λέει πως ο Τίγρης ξέρει πότε θα τον καλέσει και τι ρόλο θα του αναθέσει στην ΑΕΚ. Αυτά. Γιατί ό,τι νεότερο επί του θέματος ο σκύλος θα σας ενημερώσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags