Facebook Pixel Ποιος ποδοσφαιριστής έριξε άκυρο στον Τίγρη;
| 2013-05-31 09:30:00

Ποιος ποδοσφαιριστής έριξε άκυρο στον Τίγρη;

Ποιος ποδοσφαιριστής έριξε άκυρο στον Τίγρη;

Ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μάσησε μπροστά στον Δημήτρη Μελισσανίδη και αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ποιος είναι; 

Όπως σας αποκάλυψε ο sportdog, ο Τάσος Τσουμάγκας αψήφησε τον μάνατζέρ του, έριξε άκυρο στις προτροπές για προσφυγή και επέλεξε να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Βλέπετε, η προοπτική που δίνει η ενεργοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, δεν αφήνει αδιάφορο κανένα παίκτη. Σε σημείο να μην υπολογίζουν τόσο ζεστά το γεγονός ότι η ομάδα του Δικέφαλου θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και μέχρι να επανέρθει στη Σούπερ Λίγκα θα χρειαστούν δύο χρόνια περιήγησης στα αλώνια των ελληνικών γηπέδων.
 
Ωστόσο, δεν έγινε το ίδιο με έναν άλλο ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, ο οποίος είναι και μερικά χρόνια νεότερος από τον Τσουμάγκα και θα περίμενε κανείς να τον "ψήσει" περισσότερο η συμμετοχή στην αναγέννηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Ταξιάρχη Φούντα!
 
Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty": "ο Τσουμάγκας άκουσε τον Τίγρη και άφησε τον μάνατζέρ του, ο Φούντας όμως, δεν μάσησε μπροστά του. Άλλωστε οικογενειακή απόφαση ήταν να πάει εξωτερικό...". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags