Facebook Pixel Να γιατί "κόπηκε" o Φούντας από το Παγκόσμιο!
| 2013-06-19 10:00:00

Να γιατί "κόπηκε" o Φούντας από το Παγκόσμιο!

Να γιατί "κόπηκε" o Φούντας από το Παγκόσμιο!

Ο Ταξιάρχης Φούντας αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων λόγω τραυματισμού. Ή μήπως όχι; Ο σκύλος παρουσιάζει μία πολύ διαφορετική αιτία... 

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!



Ένα διαφορετικό σενάριο κυκλοφορεί για τον αποκλεισμό του Ταξιάρχη Φούντα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 21 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου.

Όπως λέγεται στην πιάτσα, ο αποκλεισμός του Φούντα απο την Εθνική ομάδα U-20 που θα παίξει στο Μουντιάλ της Τουρκίας δεν οφειλόταν μόνο στον τραυματισμό.

Ο 18χρονος φαίνεται να πληρώνει ένα πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε στο πρόσφατο τουρνουά της Πολωνίας. Έτσι οι άνθρωποι της Εθνικής αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν σιωπηρώς, με τον αποκλεισμό, για να τον ...συμμορφώσουν!  

Μάλιστα, όταν ο κόουτς της ομάδας Νέων, Θοδωρής Παχατουρίδης, ενημέρωσε σχετικά την κεντρική τεχνική ηγεσία αποφασίστηκε τότε να αντικατασταθεί ο Φούντας με τον Πέλκα του ΠΑΟΚ. 

Σημειωτέον ότι κυκλοφορεί και το σενάριο πως το ίδιο διάστημα ο Φούντας θα δοκιμαστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Το ντεσού της υπόθεσης είναι ότι ο εκνευρισμός για Φούντα έφτασε μέχρι την ...Ανδρών. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον πιτσιρικά... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags