Facebook Pixel Ποιοι θα χαρούν άμα ανέβει ο Βόλος;
| 2013-06-19 10:30:00

Ποιοι θα χαρούν άμα ανέβει ο Βόλος;

Ποιοι θα χαρούν άμα ανέβει ο Βόλος;

Ένας τερματοφύλακας, ένας επιθετικός και μία πασίγνωστη φίρμα του ελληνικού τραγουδιού περιμένουν πώς και πώς τον Ολυμπιακό Βόλου να ανέβει κατηγορία.
 

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!



Τώρα, θα αναρωτιέστε πώς γίνεται όλοι αυτοί να θέλουν η ομάδα του Βόλου να παίζει του χρόνου στα σαλόνια της πρώτης εθνικής;

Η εξήγηση είναι απλή. Δύο πρώην παίκτες της ομάδας, που είχαν διακριθεί όταν ο Βόλος έπαιζε στη Σούπερ Λίγκα, περιμένουν στο ακουστικό τους για να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό.

Αν η ομάδα ανέβει και πάλι στη Σούπερ Λίγκα, θα γίνουν κι αυτοί ξανά κάτοικοι Βόλου. Ο πρώτος είναι ο τερματοφύλακας, Έλντιν Γιακούποβιτς που παίζει τώρα στη Χαλ. Η αγγλική ομάδα ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν τον υπολογίζει και θέλει να τον παραχωρήσει πληρώνοντας ακόμα και το μισό συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε ένα χρόνο.

Ο δεύτερος είναι ο Βισέντε Μόνχε που πέρασε και δεν ακούμπησε από τον Ολυμπιακό και μετά πήγε να παίξει μπάλα στην τουρκική ομάδα Ορντούσπορ χωρίς να βγάλει μάτια.

Όσο για τον τραγουδιστή της ...παρέας μας; Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος περιμένει την άνοδο της ομάδας για να αναλάβει πρόεδρος!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags