Facebook Pixel Ο πρώην "ερυθρόλευκος" και η "καυτή" αεροσυνοδός!
| 2013-07-01 09:00:00

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" και η "καυτή" αεροσυνοδός!

Ο πρώην "ερυθρόλευκος" και η "καυτή" αεροσυνοδός!

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής, που έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, έκανε πολλές τρέλες που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας; Ο sportdog έχει το πιπεράτο θέμα!  

Anytime με Πλήρη Οδική Βοήθεια
Κάτι παραπάνω από μια απλή ασφάλιση αυτοκινήτου!

Μπορεί ο Πίνο να έχει τη φήμη του …τρελιάρη στον Ολυμπιακό, αλλά κάποιος πρώην, πια, συμπαίκτης του φαίνεται ότι τον ξεπερνούσε.

Ο λόγος για τον Ντιακιτέ που όσο καιρό κάθισε στη χώρα μας πρόλαβε να κάνει πολλές …τρέλες που δεν είδαν, όμως, ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Μπορεί ο Ντιακιτέ να φαινόταν ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, αλλά στην περίπτωσή του ταιριάζει η φράση που λέει ότι... "τα φαινόμενα απατούν".

Όπως έμαθε ο σκύλος, ο παίκτης άλλαξε συμπεριφορά από τότε που δημιουργήθηκε πρόβλημα στο γάμο του με την εντυπωσιακή μαύρη αεροσυνοδό σύζυγό του!

Το γεγονός ότι ο Ντιακιτέ άρχισε να κάνει …διάφορα ήταν και ένας από τους λόγους που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, παρόλο που ήταν μεταγραφή του Πιερ Ισά.

Πάντως, ο άλλος "τρελός" της ομάδας, ο Πίνο, που επίσης έχει έρθει στο Λιμάνι με τις "ευλογίες" του Ισά, θα παραμείνει στο ρόστερ και θα πάρει μια δεύτερη ευκαιρία, όπως σας αποκάλυψε χθες ο σκύλος.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags