Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για Βαλβέρδε!
| 2011-03-25 13:20:00

Όλη η αλήθεια για Βαλβέρδε!

Όλη η αλήθεια για Βαλβέρδε!

O sportdog αποκαλύπτει και παρά τις προσπάθειες "συγγενών και φίλων" να μπαλώσουν την κατάσταση, η αλήθεια όσον αφορά στο συμβόλαιο του Βαλβέρδε με τον Ολυμπιακό είναι μία!

Ο Ισπανός τεχνικός έχει υπογράψει για 1+1 χρόνο. Ο πρώτος πέρασε και ο δεύτερος ενεργοποιείται μονάχα αν πουν "ναι" και οι δυο πλευρές.

Αν δηλαδή ο προπονητής των ερυθρολεύκων για τον Α ή Β λόγο θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του μπορεί να το κάνει χωρίς να πρέπει να σπάσει κάποιο συμβόλαιο.

Οι δηλώσεις του Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ Βαλβέρδε) που φιλοξενήθηκαν σε ελληνική εφημερίδα, δεν έπεισαν κανέναν. Είναι δυνατόν να περιμένουμε τι θα πει ο... Ιμπάνιεθ για να βγάλουμε συμπέρασμα; Γιατί δεν ρώτησε κανείς τη διοίκηση του Ολυμπιακού;

Κάθε μέρα δεν αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους "η διοίκηση λέει το ένα" και "η διοίκηση λέει το άλλο"; Γιατί δεν μας μεταφέρουν τί λέει η διοίκηση και για το 1+1 που αποκάλυψε ο sportdog; Δεν το κάνουν απλά γιατί η διοίκηση θέλει να περνά προς τα έξω ότι έχει δεμένο το γάιδαρό της...

Άσε δε οι δηλώσεις του Βαλβέρδε για το μέλλον του. Μας έπεισε όλους ότι είμαστε συνομωσιολόγοι και πως κατεβάζουμε σενάρια από το κεφάλι μας για τα χρόνια συμβολαίο του, για το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων, για όλα.

Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται, ο Ερνέστο την ψάχνει για επιστροφή στην πατρίδα του. Η "εικόνα" του Ολυμπιακάρα που έχουν στο μυαλό τους αρκετοί είναι εκτός πραγματικότητας.

Πριν αναλάβει πέρυσι ο Έβαλντ Λίνεν και πριν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό των ερυθρολεύκων, ο οικονομικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Γιάννης Χρυσικόπουλος, είχε ταξιδέψει στην Ισπανία και τον είχε συναντήσει προτείνοντάς του συμβόλαιο για 1+1 χρόνια όμως τα λεφτά (900.000 ευρώ το χρόνο) ήταν... λίγα και ο Ερνέστο εξέδιδε ανακοινώσεις λέγοντας ότι δεν μπορεί να έρθει λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Βαγγέλης Μαρινάκης του έδωσε καθαρά στο χέρι 1.5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους κατάκτησης τίτλων με τα οποία αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ και βέβαια ο Ερνέστο ξέχασε και οικογενειακά προβλήματα και τα πάντα όλα.

Μπήκε στο πρώτο αεροπλάνο και ήρθε λέγοντας και ευχαριστώ. Λόγω της κατάκτησης πρωταθλήματος, θα πάρει κοντά στα 1.8 εκατ. ευρώ, λεφτά που δεν θα τα έπαιρνε από ισπανική ομάδα ούτε με τριετές συμβόλαιο μετά και την κακήν κακώς απόλυσή του από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ισπανός έχει κάνει γερή κονόμα από τον Ολυμπιακό (όχι άδικα αφού έχει προσφέρει και τρεις κούπες) και επειδή η οικογένειά του δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα θα κοιτάξει αργά ή γρήγορα να πάει αυτός εκεί.

Το αργά είναι σε ένα χρόνο από τώρα, το γρήγορα είναι άμεσα. Αν βρει καλή πρόταση με πολυετές συμβόλαιο, ειδικά από την Μπιλμπάο, μπορεί να φύγει πολύ σύντομα, αν όχι θα συνεχίσει για να πάρει μέρος και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα ρωτήσει κανείς: "Και γιατί δεν το κάνανε για ένα χρόνο αλλά για ένα συν ένα;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έχει ή μήπως δεν έχει συμβόλαιο ο Ερνέστο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags