Facebook Pixel Γιατί "τα πήρε" ο Σαββίδης με Τζιμπούρ;
| 2013-07-20 09:30:00

Γιατί "τα πήρε" ο Σαββίδης με Τζιμπούρ;

Γιατί "τα πήρε" ο Σαββίδης με Τζιμπούρ;

Τι "τρέλανε" το αφεντικό του ΠΑΟΚ στην υπόθεση με τον Αλγερινό και πώς κατέληξε ο Δικέφαλος στη μεταγραφή του Νέσιντ; Ο σκύλος είναι παντού και μυρίζεται τα πάντα...
 

Anytime: 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Τζιμπούρ είναι δεδομένο ότι έγιναν, άσχετα εάν από την "ασπρόμαυρη" διοίκηση δεν παραδέχθηκαν ποτέ επισήμως ότι ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό επιθετικό.

Ο "τρομοκράτης" είχε μιλήσει με τον Ζήση Βρύζα και, όπως σας είχε αποκαλύψει ο σκύλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ του είχε προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές στο 1,5 μύριο χωρίς τα μπόνους.

Ο Τζιμπούρ δεν απάντησε στον Βρύζα και ζήτησε χρόνο γιατί περίμενε, όπως έλεγε, προτάσεις από την Αγγλία. Από τον ΠΑΟΚ δέχθηκαν το αίτημα του Αλγερινού και έκαναν υπομονή.

Όταν, μάλιστα, "ναυάγησε" η μεταγραφή του παίκτη στη Νότιγχαμ Φόρεστ περίμεναν ότι θα προχωρήσει το θέμα και θα έχουν ενημέρωση από τον Τζιμπούρ. Εκείνη την περίοδο, μάλιστα, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι ο παίκτης πήγε στη Θεσσαλονίκη και βρήκε σπίτι για να μείνει!

Τελικά, όμως, ο Αλγερινός συνέχιζε να έχει στο …περίμενε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ χωρίς να ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Την ίδια ώρα, ο Στέφενς είχε ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού και δεν ήθελε άλλη καθυστέρηση στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Κάπου εκεί εξαντλήθηκε η υπομονή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά δράση. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ "τα πήρε" με τη στάση του Τζιμπούρ θεωρώντας ότι ο παίκτης κοροϊδεύει τον Δικέφαλο. Έτσι, έδωσε εντολή στους συνεργάτες να …"τελειώσουν" τον Αλγερινό και να προχωρήσουν την περίπτωση του Νέσιντ.

Ο Τσέχος επιθετικός ήταν ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, οι διαπραγματεύσεις ήταν προχωρημένες και δεν άργησε να γίνει το deal με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Δικέφαλος τελείωσε γρήγορα τη μεταγραφή του Νέσιντ και μία ημέρα μετά ανακοίνωσε και ότι "δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον" για τον Τζιμπούρ.

Τώρα, αν ο Αλγερινός απαντούσε κάποια στιγμή θετικά στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Το θέμα είναι ότι ο παίκτης πλήρωσε τη στάση που κράτησε (είτε επειδή περίμενε άλλες προτάσεις, είτε επειδή ήθελε να γλιτώσει την προετοιμασία) και αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Σαββίδης δεν ανέχεται παιχνιδάκια από …κανέναν Τζιμπούρ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags