27/03/11 - 16:35

Αρέσει στην Μπάρτσα ο Μαυρίας!

O απεσταλμένος της Μπαρτσελόνα έχει ξετρελαθεί με τον Χάρη Μαυρία του Παναθηναϊκού, τον οποίο παρακολουθεί στενά τους τελευταίους μήνες. Ο sportdog αποκαλύπτει! 

Αρέσει στην Μπάρτσα ο Μαυρίας!
59.556views 0shares

Στην Κομοτηνή διεξάγονται αυτές τις μέρες τα παιχνίδια του 3ου ομίλου της «elite round» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011 στα οποία παίρνει μέρος και η εθνική Παίδων.

Τα καλά οργανωμένα τμήματα σκάουτινγκ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν απεσταλμένους σε αυτό το τουρνουά και μεταξύ αυτών βρίσκεται και άνθρωπος της Μπαρτσελόνα.

Λέγεται Πάκο Μαρτίνεθ και περνάει από το "μικροσκόπιο" αρκετά ταλέντα της επόμενης δεκαετίας με το σημειωματάριό του να έχει γεμίσει με κολακευτικά σχόλια για ένα "δικό μας" παιδί.

Όπως έμαθε ο sportdog ο απεσταλμένος της Μπαρτσελόνα έχει ξετρελαθεί με τον Χάρη Μαυρία του Παναθηναϊκού τον οποίο παρακολουθεί στενά τους τελευταίους μήνες. Θεωρεί ότι διαθέτει αρκετά καλά στοιχεία και πως αν δουλευτεί μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κινηθεί η Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του, όμως το γεγονός ότι το όνομά του απασχολεί τους Καταλανούς είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Δεν αποκλείεται στο μέλλον αν συνεχίσει να τους εντυπωσιάζει με τις εθνικές ομάδες να τον καλέσουν για δοκιμαστικά...