Facebook Pixel Θα φύγει και μάλιστα παραπονεμένος!
| 2011-03-28 13:40:00

Θα φύγει και μάλιστα παραπονεμένος!

Θα φύγει και μάλιστα παραπονεμένος!

Η απόφαση του Χιμένεθ να φύγει από την Ελλάδα στο τέλος της σεζόν πρέπει να θεωρείται οριστική. Και μάλιστα, όπως έμαθε ο "σκύλος", θεωρεί πως είναι χαμένος από την εν Ελλάδι περιπέτειά του!

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε αυτούς τους μήνες που βρίσκεται εδώ, διαπίστωσε ότι η παρουσία του στο πρωτάθλημα της χώρας μας και ειδικά σε ένα κλαμπ με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες όπως είναι η ΑΕΚ, δεν προσθέτει κάτι στο βιογραφικό του, αντίθετα αφαιρεί ολοένα και περισσότερα. Τουλάχιστον αυτό λέει σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος...

Τα λεφτά είναι σημαντικό κομμάτι για τον ίδιο αφού είναι επαγγελματίας, όχι όμως το παν και γι' αυτό έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Όπως έχει ενημερώσει τον εκπρόσωπό του, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στην ΑΕΚ προς το καλύτερο, δηλαδή να βρεθεί κάποιος πρόεδρος ως τα τέλη Μάη με οικονομική επιφάνεια για να κάνει τις μεταγραφές που θέλει και να οδηγήσει την Ένωση στην κορυφή, τότε θα πακετάρει τα πράγματά του και θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Η απόφαση αυτή έχει παρθεί και το μόνο που θα τον κάνει να την αλλάξει είναι να γίνει αυτό που δεν γίνεται στην Ένωση εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Λέτε να του κάτσει η περίπτωση; Δύσκολο, οπότε ας ετοιμάζουμε τα μαντήλια του αποχαιρετισμού για τον Μανόλο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags