Facebook Pixel Τα πάντα όλα ο Γιαταμπαρέ!
| 2013-08-14 15:00:00

Τα πάντα όλα ο Γιαταμπαρέ!

Τα πάντα όλα ο Γιαταμπαρέ!

Τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ο 24χρονος μέσος από το Μάλι και σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνισθεί με επιτυχία; Την απάντηση έδωσε ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού!  

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σαμπού Γιαταμπαρέ και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βλέπετε, ο 24χρονος μέσος από το Μάλι είναι η μεγάλη συμπάθεια ενός ανθρώπου του Ολυμπιακού και γι΄ αυτό είναι πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Αναφερόμαστε, βεβαίως, στον Πιέρ Ισά, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του Γιαταμπαρέ και έχει πει τα καλύτερα για τον νεαρό μέσο στην "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Όπως λέει ο Ισά, ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ είναι ..."2 σε 1", καθώς μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως "κόφτης" όσο και ως ο παίκτης που θα προωθεί σωστά την μπάλα μπροστά. Θα είναι, δηλαδή, στον Ολυμπιακό κάτι σαν ...6-8άρι και μάλιστα σε καλή τιμή.

Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο που μπορεί να κάνει πολλές και διαφορετικές δουλειές στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Έτσι έχει περιγράψει ο Ισά τον Γιαταμπαρέ στους ανθρώπους της ομάδας και, φυσικά, στον Μίτσελ, ο οποίος έχει εγκρίνει τη μεταγραφή του.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags