Facebook Pixel Έτσι έγινε η γκανγκστερική επίθεση!
| 2013-08-21 20:40:00

Έτσι έγινε η γκανγκστερική επίθεση!

Έτσι έγινε η γκανγκστερική επίθεση!

Διαβάστε ΜΟΝΟ στον sportdog όλες τις λεπτομέρειες από την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Δημήτρη Καλύβα. Η μηχανή, οι δύο άγνωστοι, οι μπουνιές και τα... μπινελίκια!

Γκαγκστερική επίθεση δέχτηκε το μέλος της ΚΕΔ Δημήτρης Καλύβας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από το τρόπο που... στήθηκε η επιχείρηση εναντίον του το απόγευμα της Τρίτης!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Καλύβας έφυγε με το αυτοκίνητό του από το γήπεδο της Φυλής, που έγινε το τεστ για διαιτητές Γ΄-Δ΄Εθνικής, με κατεύθυνση προς την Αττική Οδό, ωστόσο κάποια στιγμή τον κτύπησε μια μοτοσυκλέτα από πίσω. Τότε λοιπόν, κατέβηκε να δει τι συνέβη και αμέριμνος έπιασε κουβέντα με τους δύο άγνωστους που ήταν στη μηχανή.

Όταν πήγε να φύγει όμως, αφού δεν υπήρχαν υλικές ζημιές, ο δίμετρος που δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, ξαφνικά άρχισε να τον χτυπάει και να τον βρίζει!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλύβας δέχτηκε αρκετές μπουνιές στο πρόσωπο και την ωμοπλάτη, ενώ τον κτύπησε και ο άλλος με το κράνος που κρατούσε. Το μέλος της ΚΕΔ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το μόνο που πέτυχε, ήταν να μπει λίγο μετά στο αυτοκίνητό του, ακούγοντας διάφορα κοσμητικά, αλλά και την φράση: «Αλήτες, γ...ω τη διατησία σας».

Όταν άρχισε να μαζεύεται κόσμος, οι δύο άγνωστοι εξαφανίστηκαν με τον σοκαρισμένο Καλύβα να προσπαθεί να επικοινωνήσει με την ηγεσία της ΕΠΟ. Μάλιστα, ο παράγοντας της διαιτησίας, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα,τρομαγμένος, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εκείνες τις ώρες, έλεγε πως θα παραιτηθεί...

Ο Καλύβας πέρσι ήταν παρατηρητης διαιτησίας στη Σούπερ Λιγκ και υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στην Φούτμπολ Λιγκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags