Facebook Pixel Τους έπιασε κορόιδο η Μπενφίκα για Φέισα!
| 2013-08-28 10:00:00

Τους έπιασε κορόιδο η Μπενφίκα για Φέισα!

Τους έπιασε κορόιδο η Μπενφίκα για Φέισα!

Πολλά γράφτηκαν για το κόστος της μεταγραφής του Σέρβου χαφ και τα 4,5 εκατ. που έδωσαν οι Πορτογάλοι, αλλά ο sportdog λέει ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Η πώληση του Φέισα στην Μπενφίκα, ήταν μία από τις πιο πετυχημένες κινήσεις των "ερυθρόλευκων" αυτό το καλοκαίρι. Ο Λιούμπομιρ δεν έδειξε ποτέ, στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο των πρωταθλητών. Οπότε το να πάρεις 4,5 μύρια για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεις, στην ουσία, είναι κάτι παραπάνω από δώρο.

Αλλά ο σκύλος αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ποσό, δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό εξολοκλήρου από την Μπενφίκα! Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", του σκύλου, στην πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί η πληροφορία πως από τα 4,5 εκ. ευρώ που πήρε ο Ολυμπιακός, μόνο τα 2,8 έδωσε η Μπενφίκα!

Τα υπόλοιπα τα "τσόνταραν" οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ, που έχουν φυσικά και το αντίστοιχο ποσό ιδιοκτησίας πάνω στον Σέρβο μέσο. Μιλάμε, δηλαδή, για ένα ποσό κοντά στο 1,7 εκ. ευρώ. Εντάξει, δεν λέμε, πολλά και τα 2,8 που έδωσαν οι Πορτογάλοι, για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Σέρβος. Αλλά όταν η τιμή για έναν παίκτη, οποιονδήποτε παίκτη, είναι στα 4,5 εκ. και η ομάδα δίνει μόνο τα 2,8, ε κάπου μπορείς να πεις ότι έπιασε λίγο ...κορόιδο τους μάνατζερ!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags