Facebook Pixel Ξυπνήστε ρε! Οι Άγγλοι μάς "κλέβουν" μεγάλο ταλέντο!
| 2013-09-07 09:00:00

Ξυπνήστε ρε! Οι Άγγλοι μάς "κλέβουν" μεγάλο ταλέντο!

Ξυπνήστε ρε! Οι Άγγλοι μάς "κλέβουν" μεγάλο ταλέντο!

Ποιος ποδοσφαιριστής, πρώην του Παναθηναϊκού, ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της εθνικής Αγγλίας και για ποιο λόγο; Ο sportdog έχει για μια ακόμα φορά αποκαλυπτικό θέμα!

Ο Τάσος Δώνης έγινε τον περασμένο Αύγουστο ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιταλική Πριμαβέρα. Και, φυσικά, ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας στην ηλικία του.

Ο γιος του Γιώργου Δώνη, πριν κλείσει τα 17 του χρόνια, υπέγραψε με τη Γιουβέντους συμβόλαιο έως το 2016 με συνολικές κλιμακωτές αποδοχές 600 χιλιάρικα!

Μάλιστα, όπως λέγεται στην πιάτσα των μάνατζερ, η Μεγάλη Κυρία είχε απορρίψει πρόταση της Τσέλσι που ήταν πρόθυμη να δώσει 3 μύρια για τον Τάσο!

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα προπονείται μίνιμουμ μία φορά την εβδομάδα με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Κόντε και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της.

Στη Γιουβέντους εκτιμούν, άλλωστε, πως ο Δώνης είναι το Νο1 ταλέντο για να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα από την ομάδα της Πριμαβέρα (η ομάδα Νέων στην Ιταλία).

Ο Τάσος, που γεννήθηκε στο Μπλάκμπερν, όταν ο Γιώργος Δώνης έπαιζε μπάλα εκεί, έχει και αγγλικό διαβατήριο. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει Άγγλος ...διεθνής!

Ο Παχατουρίδης, προπονητής στην Εθνική ομάδα Νέων, τον ...αγνοεί και δεν τον έχει καλέσει για το φιλικό με τη Γερμανία την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014 (Βουλγαρία, 12-17/11/2013).

Γιατί συμβαίνει αυτό ενώ ο μικρός είναι μεγάλο ταλέντο και ετοιμάζεται να παίξει σε κοτζάμ Γιουβέντους; Στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε πως ο μικρός Δώνης πληρώνει την κόντρα του πατέρα του με τον ομοσπονδιακό προπονητή, παρόλο που οι δύο τους είχαν πρόσφατα επικοινωνία.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Τάσος δέχθηκε προσέγγιση από την αγγλική ομοσπονδία και πλέον περιμένει την κλήση του από την U-19 της Αγγλίας!

Οι Άγγλοι τον εντόπισαν όταν ακόμα έπαιζε στην ελληνική U-17, ενώ αναμένεται να τον τσεκάρουν με τη φανέλα της Γιουβέντους στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Δώνη δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά της ΕΠΟ απέναντι στον νεαρό άσο της "Γιούβε". Επειδή ο κόουτς της Εθνικής Νέων δεν έχει μπει στον κόπο να τσεκάρει τον Δώνη τζούνιορ, μπορεί πλέον να τον δούμε πολύ σύντομα στη Νέων της Αγγλίας!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags