Facebook Pixel Μεταγραφάρα το καλοκαίρι ο Θρύλος για την άμυνα!
| 2013-09-16 09:00:00

Μεταγραφάρα το καλοκαίρι ο Θρύλος για την άμυνα!

Μεταγραφάρα το καλοκαίρι ο Θρύλος για την άμυνα!

Ποιον παίκτη έχει ..."κλείσει" από τώρα για το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και ποιος πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων τον "στέλνει" στο Λιμάνι; Ο sportdog έχει πάλι το θέμα! 

Είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Κάνει σούπερ εμφανίσεις, αν και δεν αγωνίζεται στη φυσική του θέση.

Ο λόγος για τον Πίντο Λεάντρο, που παίζει από φέτος δανεικός στην Καλλανή από τον Ολυμπιακό.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος κάνει μέχρι στιγμής εκπληκτικό πρωτάθλημα και έχει συμβάλει τα μέγιστα στις τελευταίες επιτυχίες της ομάδας του.

Η Καλλονή μετράει τρεις σερί νίκες στη Σούπερ Λίγκα και ο Λεάντρο είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας του.

Μάλιστα, στη χθεσινή μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-3) επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Βραζιλιάνος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Λεάντρο, παρόλο που θεωρείται αμυντικός χαφ, έχει εντυπωσιάσει στην Καλλονή παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του σε αυτή τη θέση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην ...ομάδα του, τον Ολυμπιακό, όταν "έβγαλε μάτια" στο ΟΑΚΑ στη δύσκολη και αγχωτική νίκη (1-0) των ερυθρολεύκων.

Από εκείνο το παιχνίδι ο Γιάννης Μαντζουράκης διατήρησε τον Βραζιλιάνο στο κέντρο της άμυνας και ο μικρός τον έχει δικαιώσει απόλυτα με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο έμπειρος προπονητής της Καλλονής είχε πει στον Λεάντρο στο ξεκίνημα της σεζόν πως, αν δουλέψει σκληρά στη θέση του κεντρικού αμυντικού, μπορεί να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να κάνει μεγάλη καριέρα ως στόπερ.

Ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων έχει δει στον Λεάντρο όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός και θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό τον άλλαξε θέση στην Καλλονή και του είπε ότι έχει προσόντα να γίνει ένας στόπερ κλάσης.

Ο μικρός, φυσικά, έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και δείχνει κάθε αγωνιστική ότι η νέα του θέση του ταιριάζει και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αν εργαστεί και αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.

Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την παρουσία του Λεάντρο στην Καλλονή. Ένας παίκτης που έδειχνε να μην έχει μέλλον στην ομάδα, ως αμυντικό χαφ, μπορεί τώρα να επιστρέψει ως στόπερ και να εξελιχθεί σε μία πολύτιμη μονάδα για τους Πειραιώτες.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί που ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι προπονητής στην Καλλονή και δουλεύει πάνω στην ανάδειξη του Λεάντρο. Εφόσον ο Βραζιλιάνος συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη "γερή" μεταγραφή των ερυθρολεύκων το ερχόμενο καλοκαίρι. Και, μάλιστα, χωρίς κανένα κόστος. Ένα "ευχαριστώ" στον κόουτς-Ματζούρ θα είναι αρκετό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags