Facebook Pixel Αν φύγει ο Αναστασίου, παίζει αυτός για προπονητής!
| 2013-09-21 09:00:00

Αν φύγει ο Αναστασίου, παίζει αυτός για προπονητής!

Αν φύγει ο Αναστασίου, παίζει αυτός για προπονητής!

Ποια λύση υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον πάγκο της ομάδας, αν προκύψει στην πορεία "θέμα" με τον Γιάννη Αναστασίου; Ο σκύλος έχει το αποκλειστικό!

Πρώτα-πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι, για την ώρα τουλάχιστον, από τον Παναθηναϊκό σχολιάζουν ότι "δεν υπάρχει θέμα προπονητή".

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέλαβε σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την ομάδα, με πολλά προβλήματα και με πολλούς παίκτες στο ρόστερ που σε άλλες εποχές δεν θα φορούσαν την πράσινη φανέλα. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή φαίνεται ότι από την πλευρά της διοίκησης, υπάρχει η διάθεση να στηρίξουν τον Αναστασίου, αφού κανείς δεν περιμένει εδώ που τα λέμε να "πετάει" από νίκη σε νίκη η ομάδα.

Αλλά στο "τριφύλλι", οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο, υποστηρίζουν πως αν προσεχώς προκύψει θέμα με τον Αναστασίου, τότε ο πρόεδρος θα το σκεφθεί πολύ την περίπτωση του …Γιάννη Βονόρτα! Ο Έλληνας τεχνικός πέρσι ξεκίνησε σαν βοηθός του Ρότσα, μετά του Φάμπρι και όταν χρειάστηκε έπιασε το τιμόνι και τα πήγε πολύ καλά σαν πρώτος προπονητής.

Έχει στη διάθεσή του και το απαραίτητο πτυχίο από την ΟΥΕΦΑ, ενώ σαν …ταπεινός "στρατιώτης" του Παναθηναϊκού δέχτηκε να μείνει και τη φετινή σεζόν στην ομάδα, σαν βοηθός του Αναστασίου. Πολλά "συν" στην περίπτωσή του, που από τη διοίκηση τα έχουν λάβει όλα υπόψη τους. Αν, λέμε αν, προκύψει θέμα Αναστασίου μέσα στο επόμενο διάστημα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags