Facebook Pixel Τα πήραν με τη δήλωση Κοντοέ για Λεωφόρο!
| 2013-09-30 14:15:00

Τα πήραν με τη δήλωση Κοντοέ για Λεωφόρο!

Τα πήραν με τη δήλωση Κοντοέ για Λεωφόρο!

Τι είπε ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης για τον κόσμο του Παναθηναϊκού μετά το ματς στη Λεωφόρο και ποιους έκανε έξαλλους; Ο σκύλος είναι παντού και μυρίζεται τα πάντα!

Απίστευτη ατάκα από παράγοντα του Αστέρα χθες στο "Απ. Νικολαΐδης", για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στην έδρα του!

Τι ακριβώς έγινε; Όλα ξεκίνησαν όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιάννης Κοντοές. Ο αμυντικός των Αρκάδων σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως οι "πράσινοι" κέρδισαν την ομάδα του, λόγω της παρουσίας του κόσμου τους.

Μία δήλωση, όμως, που ήχησε κάπως ...περίεργα στα αυτιά παράγοντα του Αστέρα, καθώς είχε τις ενστάσεις του. Ενστάσεις που δεν έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και τα εντός έδρας αποτελέσματά του -πόσο δυνατή έδρα έχει, δηλαδή- αλλά με τη ...δικαιολογία που χρησιμοποιήσε ο Κοντοές για την ήττα.

"Τότε τη Βέροια γιατί δεν την κέρδισε ο Παναθηναϊκός;", ήταν η ατάκα που ακούστηκε από τα χείλη του παράγοντα της Τρίπολης, όταν ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα ο Κοντοές. Σε μία προσπάθεια να κάνει αβάσιμο το επιχείρημα του παίκτη της ομάδας του...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags