Facebook Pixel Θέλει παικταρά δημιουργό ο Ζεσουάλδο
| 2011-04-01 17:00:00

Θέλει παικταρά δημιουργό ο Ζεσουάλδο

Θέλει παικταρά δημιουργό ο Ζεσουάλδο

Τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι και θα "ταΐσει" τους επιθετικούς των "πρασίνων" με πολλές κάθετες μπαλιές αναζητά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος σε αυτούς τους μήνες που βρίσκεται στον πάγκο από την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού από τον άξονα και θέλει να προσθέσει το καλοκαίρι έναν προικισμένο τεχνικά ποδοσφαιριστή που να βλέπει γήπεδο και να μπορεί να περάσει τη μπάλα από το κεφάλι της βελόνας.

Έχει ενημερώσει ήδη "δικούς του" μάνατζερ από την Πορτογαλία για να ψάξουν και να του βρουν έναν ποδοσφαιριστή με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κυρίως από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, όπου οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες απ' ότι στην Ευρώπη.

Ο Ζεσουάλδο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους κορυφαίους ατζέντηδες της πατρίδας του και δεν θα δυσκολευθεί να βρει αυτό που θέλει. Την Βραζιλία και την Αργεντινή την "παίζουν" στα ...δάκτυλά τους οι Πορτογάλοι και απόδειξη αυτού είναι τα ρόστερ των Πόρτο, Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπράγκα...

Το θέμα δεν είναι αν θα τον βρει, το θέμα είναι αν θα βρει άκρη με τη διοίκηση για να έχει του χρόνου στη διάθεσή του τον παικταρά που θα ζητήσει. Αν ισχύσει αυτό το no money no honey μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με μετριότητες...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags