Facebook Pixel Απίστευτη ατάκα στην δίκη των «στημένων»!
| 2013-10-02 17:14:00

Απίστευτη ατάκα στην δίκη των «στημένων»!

Απίστευτη ατάκα στην δίκη των «στημένων»!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όσοι ήταν στην αίθουσα που εξελίσσεται η δίκη για τα στημένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από αυτό που άκουσαν. Μα τόσο άσχετοι είναι κάποιοι;

Από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε η δίκη για τα «στημένα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχουν πολλές «φωνές» για το κατά πόσο κάποιοι εκ των δικαστών έχουν... μυρωδιά από τον χώρο. Γιατί πραγματικά δεν γίνεται να «τρέξεις» μία τόσο σοβαρή υπόθεση, αν δεν γνωρίζεις έστω τα βασικά.

Αυτό ανέφερε για παράδειγμα σε άρθρο του στο gazzetta.gr και ο Βασίλης Σαμπράκος, ο οποίος κατέθεσε μάλιστα ως μάρτυρας για την υπόθεση! «Δεν είναι ούτε δουλειά μου, ούτε επιστήμη μου για να κρίνω τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Θέλω όμως να μοιραστώ μαζί σας την εικόνα που συνάντησα το μεσημέρι της Δευτέρας στο δικαστήριο. Μια Πρόεδρος και ακόμη Δύο δικαστές που δεν έχουν απολύτως καμία ιδέα ποδοσφαίρου και στοιχηματισμού. Μια Εισαγγελέας που επίσης δεν γνωρίζει πώς παίζεται, πώς στοιχηματίζεται και πώς στήνεται το ποδόσφαιρο. Και από κάτω καμιά 15αριά δικηγόροι, αρκετοί εκ των οποίων είναι της top class κατηγορίας, οι οποίοι είναι άριστοι γνώστες και της φύσης του ποδοσφαίρου και της φύσης του στοιχηματισμού και της αγοράς του ποδοσφαίρου και της ανθρωπογεωγραφίας της υψηλής κοινωνίας του ελληνικού ποδοσφαίρου», ανέφερε μεταξύ άλλων για να πάρετε μία ιδέα.

Για να τα καταλάβετε όμως ακόμα καλύτερα την κατάσταση που επικρατεί στο δικαστήριο, η στήλη «sportdog penalty» σας αποκαλύπτει μία... μυθική ατάκα που ακούστηκε αυτές τις ημέρες στην αίθουσα! Το αμίμητο που ακούστηκε από την έδρα για την υπόθεση των «στημένων» ήταν το εξής: «Ποιος είναι ο Ηρακλής Ψαχνών και δεν τον έχουμε καλέσει;»!

Έλα ντε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags