Facebook Pixel Λίνεν στον sportdog: «Δεν βλέπω ΑΕΚ στη Γ' Εθνική»!
| 2013-10-11 19:20:00

Λίνεν στον sportdog: «Δεν βλέπω ΑΕΚ στη Γ' Εθνική»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Λίνεν στον sportdog: «Δεν βλέπω ΑΕΚ στη Γ' Εθνική»!

Ο Έβαλντ Λίνεν μιλάει στον σκύλο για την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής, για τα σενάρια περί ΟΦΗ, αλλά και για τα όσα βίωσε στην Ελλάδα. «Δεν πληρώνετε...»!

Αρνητικός για μία ακόμη φορά να επιστρέψει στη χώρα μας και να αναλάβει πόστο σε κάποια ομάδα εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν. Την Παρασκευή κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον ΟΦΗ (ο Νιόπλιας είναι πρώτη επιλογή μέχρι στιγμής) να ψάχνεται για την περίπτωση του Γερμανού και ο Sportdog επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να εξακριβώσει αν υπήρξε κάποια κρούση.

«Δεν έχω μιλήσει με κανένα από Ελλάδα για τον ΟΦΗ. Το έχω πει και στο παρελθόν, δεν θέλω να πιάσω δουλειά στη χώρα σας. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, οι ομάδες δεν πληρώνουν και δεν θέλω να το ξαναπεράσω όλο αυτό ξανά. Η κατάσταση με κούρασε. Οπότε δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω», ήταν το αρχικό σχόλιο του πρώην τεχνικού των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ερωτηθείς για το τί κάνει αυτόν τον καιρό, είπε πως έχει προτάσεις από ομάδες, θέλει όμως να είναι σίγουρος προτού πάρει κάποια απόφαση, τουλάχιστον για το οικονομικό κομμάτι.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον κ. Λίνεν για την ΑΕΚ, απ'την οποία έφυγε πικραμένος και αν βλέπει τα ματς της πρώην ομάδας του στη Γ'Εθνική. «Φυσικά και όχι! Δεν βλέπω την ΑΕΚ σε αυτή την κατηγορία. Δεν θέλω να δω αυτό το θέαμα», επισήμανε ο Γερμανός.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags