Facebook Pixel "Ο Μπάγεβιτς έδιωξε τερματοφύλακα για Μπάρτσα"!
| 2013-10-17 10:00:00

"Ο Μπάγεβιτς έδιωξε τερματοφύλακα για Μπάρτσα"!

"Ο Μπάγεβιτς έδιωξε τερματοφύλακα για Μπάρτσα"!

Σοβαρές καταγγελίες από τον Χρήστο Αρδίζογλου στον sportdog για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ της Γ Εθνικής. Τι συμβαίνει στις Ακαδημίες και γιατί τα "χώνει" άγρια στον Μπάγεβιτς!

Αναλυτικά το σχόλιο στον sportdog:

"Επιστρέφω μετά από καιρό στον sportdog, προκειμένου να θίξω κάποια πράγματα που βλέπω στην ΑΕΚ. Φτιάχνουν, λένε, μία νέα ομάδα, με σκοπό την αναγέννησή της. Καλά ως εδώ. Εγώ βλέπω όμως ότι όλοι εκεί μέσα είναι μάνατζερ. Στις Ακαδημίες διώξανε όλο τον κόσμο και φέρανε 15 καινούργιους σε 5 μέρες. Εγώ βλέπω ότι τώρα κάποιοι νομίζουν ότι η ΑΕΚ είναι δική τους και όχι του κοσμάκη που υποστηρίζουν ότι θα ανήκει. Είναι ομάδα ...5 ατόμων.

Ο Μπάγεβιτς, για παράδειγμα, που κάνει κουμάντο εκεί, έδιωξε τον γιο μου από τις Ακαδημίες εξαιτίας μου. Επειδή εγώ ως ποδοσφαιριστής ήμουν καλύτερος απ΄ αυτόν. Τον γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Αυτόν και πολλούς άλλους.|

Κονομήσανε τα πάντα από την ΑΕΚ και έδιωξαν το παιδί μου. Δεν πειράζει, γιατί ο Μάριος είναι μεγάλος τερματοφύλακας. για μεγάλη ομάδα. Η Ένωση είναι μικρή τώρα. Δεν πειράζει. Ίσως γι' αυτό τον έδιωξε ο Μπάγεβιτς. Κατά μία άποψη καλά έκανε, αν το έκανε από σεβασμό, αλλά δεν το πιστεύω.

Ο Μάριος είναι για την Μπάρτσα. Έχει φοβερά προσόντα. Είναι 15 χρονών και έχει ύψος 1,90. Δεν πιάνει την μπάλα με τα χέρια. Τη δαγκώνει! Οι προπονητές του, εκτός ΑΕΚ, έχουν να πούνε τα καλύτερα. Αλλά στην ΑΕΚ τον κατηγόρησαν.

Έντεκα χρόνια τίμησα την ΑΕΚ και αυτό είναι το ευχαριστώ από έναν πρώην συμπαίκτη μου.

Γι΄ αυτό και εγώ δεν πηγαίνω γήπεδο. Γιατί να πάω, όταν έχουν διώξει το παιδί μου; Μόνο στους παλαιμάχους πάω και παίζω. Τώρα τελευταία μπαίνω και γκολκίπερ, όταν βαριέται ο Σεραφείδης.

Ο Μπάγεβιτς τόσο καιρό δεν έχει έρθει να παίξει μαζί μας σε κανένα ματσάκι. Μας ...σνομπάρει. Στον Ολυμπιακό όμως, όταν ήταν προπονητής, είχε παίξει με τους βετεράνους του, παρότι δεν είχε αγωνιστεί στον Πειραιά.

Εμάς τους παλαιμάχους, μας έχουν στην μπάντα, μην κάνουμε καμιά δήλωση και ενοχλήσουμε. Εγώ, όμως, είμαι παλικάρι και θα τα λέω έξω από τα δόντια! Και θα τα λέω, κάθε φορά που θα μου δίνει την ευκαιρία ο sportdog".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags