Facebook Pixel Μόνο ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε...
| 2013-10-22 17:58:00

Μόνο ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε...

Μόνο ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε...

Πολλές ομάδες διαμαρτυρήθηκαν για τις διαιτησίες που «αντιμετώπισαν» το Σαββατοκύριακο, όμως «καμπάνα» θα πέσει μόνο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στον sportdog!

Ο... κακός χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο με τις διαιτησίες, με αρκετές ομάδες να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις των ρέφερι.
 

Αυτό ισχύει για τον Άρη, που «φωνάζει» για τις αποφάσεις του Βοσκάκη καθ' όλη την διάρκεια του ματς της Βέροιας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος του οποίου ... έβραζε το Σάββατο στην Τούμπα με τον διαιτητή Ιωαννίδη, στο ματς με τον Αστέρα.


Όπως γράφει όμως η στήλη «sportdog penalty», τιμωρία θα υπάρξει μόνο για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Πανθρακικός, καθώς ο μοναδικός που θα την πληρώσει για αυτή την αγωνιστική είναι ο βοηθός Φραγκιαδάκης, ο οποίος σταμάτησε με λανθασμένο οφσάιντ την φάση του πέναλτι στον Μαρινάκη, ενώ το σκορ ήταν 0-1.


Η τιμωρία του Φραγκιαδάκη οφείλεται στον βαθμό από τον παρατηρητή, ενώ για τα ματς του Άρη και του ΠΑΟΚ οι εκθέσεις των παρατηρητών ήταν... αθωωτικές. Πώς να μη φωνάζουν μετά Άρης και ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags