Facebook Pixel O Tάσος Πάντος του Ολυμπιακού!
| 2013-10-23 09:15:00

O Tάσος Πάντος του Ολυμπιακού!

O Tάσος Πάντος του Ολυμπιακού!

Ποιος ποδοσφαιριστής θυμίζει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού τον αγαπημένο Τάσο Πάντο της "ερυθρόλευκης" εξέδρας και για ποιο λόγο; Ο σκύλος έχει όλο το παρασκήνιο! 

Εντυπωσιακά έχει ανεβάσει τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό ο Τάσος Παπάζογλου, παρότι πριν από λίγο καιρό δεν ήταν καν στα πλάνα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός, άλλωστε, δεν δήλωσε τον Παπάζογλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από τις επιλογές του σχετικά με την ενδεκάδα και την αποστολή, ήταν σαφές πως δεν ...έβλεπε τον Έλληνα αμυντικό.

Τα πράγματα, όμως, ήρθαν ...ανάποδα για τον Μίτσελ, ο οποίος λόγω των τραυματισμών "υποχρεώθηκε" να επαναφέρει στην αποστολή αρχικά και μετά στην ενδεκάδα τον Παπάζογλου, ο οποίος παίζοντας ως δεξί και αριστερό μπακ τα πήγε πολύ καλά και φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι τον θεωρούν ως αντι-Τόρες, ο οποίος ήρθε για πολυεργαλείο όμως είναι ακόμα στα πιτς, ενώ ήδη στου Ρέντη τον ...βάφτισαν Τάσο Πάντο! Κι αυτό γιατί όποτε τον χρειάζονται είναι εκεί, παίζει με σταθερή απόδοση όπου τον βάλουν και ποτέ δεν έχει παράπονο.

Δεν είναι και λίγα όλα αυτά, ειδικά για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, όπου βρίσκονται στο ρόστερ πάρα πολλές βεντέτες. Ένας "φιλότιμος στρατιώτης", όπως ακούστηκε πρόσφατα στου Ρέντη, είναι πάντα απαραίτητος και πάντα χρήσιμος στους προπονητές.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags