Facebook Pixel Δεν κάνουμε πλάκα! Τοτσέ Vs Πικέ στην Πριμέρα!
| 2013-11-08 12:30:00

Δεν κάνουμε πλάκα! Τοτσέ Vs Πικέ στην Πριμέρα!

Δεν κάνουμε πλάκα! Τοτσέ Vs Πικέ στην Πριμέρα!

Τι συμβαίνει με τον ...αγαπημένο επιθετικό των φίλων του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί σε λίγο καιρό να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αστέρια της Μπαρτσελόνα; Ο σκύλος εξηγεί...

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά, καθώς αγωνιστικά τον έχουμε ήδη ξεχάσει, ο Χοσέ Τοτσέ για τον Παναθηναϊκό πολύ σύντομα.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", ο Ισπανός επιθετικός ευελπιστεί πως θα μείνει ελεύθερος άμεσα και ότι θα υπάρχουν εξελίξεις με την προσφυγή που έχει καταθέσει μέχρι τέλος του μήνα.

Ο Τοτσέ, πάντως, δεν θα μείνει στα ...αζήτητα, καθώς παρότι δεν έχει ούτε ένα επίσημο ματς φέτος, ήδη υπάρχουν δύο ομάδες από την Ισπανία που συζητάνε μαζί του! Η μία είναι η Σαραγόσα από την δεύτερη κατηγορία, για την οποία έχουμε γράψει και παλιότερα στον sportdog και η δεύτερη ...έκπληξη από την Πριμέρα Ντιβιζόν! Όχι, δεν κάνουμε καμία πλάκα...

Πρόκειται για τη Βαγιαδολίδ, προπονητής της οποίας είναι ο Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Τοτσέ. Οι δύο τους συνεργάστηκαν με επιτυχία στην Καρταχένα, ενώ ο έμπειρος κόουτς τον ήθελε μαζί του και στην Τουρκία, όταν βρέθηκε πολύ κοντά στο αναλάβει ομάδα στο γειτονικό πρωτάθλημα.

Έτσι, λοιπόν, τώρα που θα μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός, ο Μαρτίνεθ τον περιμένει με ...ανοιχτές αγκάλες στη Βαγιαδολίδ, όπου αγωνίζεται και ο πρώην "πράσινος" Μανούτσο, αλλά και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Όσκαρ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags