Facebook Pixel Απίστευτο τι λένε στη Μαλαισία για Φιγκερόα-ΠΑΟ!
| 2013-12-04 10:00:00

Απίστευτο τι λένε στη Μαλαισία για Φιγκερόα-ΠΑΟ!

Απίστευτο τι λένε στη Μαλαισία για Φιγκερόα-ΠΑΟ!

Τρελό σενάριο στη Μαλαισία για Παναθηναϊκό και Φιγκερόα! Τι αποκαλύπτει επίσημα η Τζοχόρ για τον τρόπο απόκτησης του Αργεντινού άσου και το αμύθητο πριμ υπογραφής!

Ένα απίθανο σενάριο έχει βγει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες και αφορά τον τρόπο που ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έπεισε τον Παναθηναϊκό να τον αφήσει να φύγει για τη Μαλαισία. Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή και από την επίσημη ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή, ήταν ξεκάθαρο πως ο Αργεντινός πίεσε πολύ τους Πράσινους για να δεχθούν την πρόταση που είχε φτάσει στα γραφεία της ομάδας.

Ο "Λούτσο" ήθελε πάρα πολύ να φύγει, καθώς τα χρήματα ήταν ...τρελά και γι΄ αυτό έκανε τα πάντα για να πετύχει την αποδέσμευσή του! Άλλωστε, εκεί θα εισπράξει μόλις υπογράψει (σαν πριμ) στη νέα του ομάδα 300.000 δολάρια, ενώ στο Τριφύλλι το αντίστοιχο ποσό, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήταν μόλις 15.000 ευρώ!

Έτσι, λοιπόν, ο Φιγκερόα δεν ...άκουγε τίποτα μόλις είδε την πρόταση από τη Μαλαισία και γι΄ αυτό από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στους Πράσινους ότι θα φύγει! Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", για να μπορέσει να αποχωρήσει, ο Αργεντινός έβαλε μέχρι και το χέρι στην τσέπη!

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Τζοχόρ σε ΜΜΕ της χώρας, η νέα του ομάδα δεν έδωσε ...δολάριο στον Παναθηναϊκό! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της ομάδας, οι οποίοι πανηγυρίζουν για το μεγάλο deal που έκαναν παίρνοντας έναν σούπερ επιθετικό ως ...ελεύθερο!

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε τα χρήματα που ανακοίνωσε (750.000 ευρώ). Φυσικά και τα πήρε, αλλά όχι απευθείας από την ομάδα. Πιθανότατα, η πλευρά του Αργεντινού που διαπραγματεύτηκε με το Tριφύλλι, εξαγόρασε την ελευθερία του από τα λεφτά που είχε συμφωνήσει από πριν με την Τζοχόρ...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags