Facebook Pixel Μετά τον Φιγκερόα, θα "σκάσει" νέα αποχώρηση–σοκ!
| 2013-12-04 13:45:00

Μετά τον Φιγκερόα, θα "σκάσει" νέα αποχώρηση–σοκ!

Μετά τον Φιγκερόα, θα "σκάσει" νέα αποχώρηση–σοκ!

Ποιος παικταράς μεσοεπιθετικός, με πολύ μεγάλη καριέρα σε εξωτερικό και Σούπερ Λίγκα, αναμένεται να φύγει τον Γενάρη από την ομάδα του και γιατί; Ο σκύλος έχει το ρεπορτάζ!

Μετά την ξαφνική και απροσδόκητη αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό, ακόμα ένας πολύ μεγάλος άσος της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να μας κουνήσει μαντήλι. Ποιος είναι αυτός;

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να αποχωρήσει από την ομάδα του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός παικταράς δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό, Σα Πίντο, με αποτέλεσμα να έχει "στραβώσει" και να θέλει να φύγει.

Το αφεντικό της ομάδας, βέβαια, ο Μάνθος Πουλινάκης, δεν θέλει την αποχώρηση του Γκαλέτι για επικοινωνιακούς λόγους. Ο Αργεντινός ήρθε το καλοκαίρι στην Κρήτη με πολλές προσδοκίες και "φτιάχνοντας" τον κόσμο, αλλά στο γήπεδο δεν μπόρεσε, όσο έπαιξε στην αρχή με Παύλο Δερμιτζάκη προπονητή, να θυμίσει τον παλιό καλό Γκαλέτι του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, αν ο Γκαλέτι εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει δεν θα του φράξει το δρόμο, από τη στιγμή μάλιστα που ο Σα Πίντο δεν δείχνει καμία διάθεση να του δώσει ευκαιρίες. Ο σκύλος μαθαίνει, λοιπόν, ότι αργά ή γρήγορα ο Αργεντινός θα ζητήσει να αποχωρήσει. Ενδεχομένως να κάνει υπομονή λίγο ακόμα και τον Γενάρη να χαιρετήσει.

Αυτό, βέβαια, που πρέπει να αναδείξουμε είναι το πείσμα του Αργεντινού που θέλει ακόμα και τώρα να παίζει βασικός! Μπορεί να μη βρίσκεται στην κατάσταση του παρελθόντος, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, αλλά πιστεύει στον εαυτό του και θεωρεί ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags