Facebook Pixel "Φορτωμένος" ο Ζεσουάλδο!
| 2011-04-07 15:20:00

"Φορτωμένος" ο Ζεσουάλδο!

"Φορτωμένος" ο Ζεσουάλδο!

Με τον Σαριέγκι να πλακώνεται με τον Σισέ, τον Μπουμσόνγκ με τον Λέτο, τον Λέτο με τον Καραγκούνη και πάει λέγοντας, η Παιανία μόνο "ευτυχισμένη οικογένεια" δεν θυμίζει αυτή την σεζόν.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τα έχει πάρει στο... κρανίο από τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας και είναι αποφασισμένος να λάβει μέτρα!

Όπως λέει σε δικούς του ανθρώπος, κάνει το ...κορόιδο όλο αυτό το διάστημα μιας και δεν μπορεί να χάσει πολύτιμες μονάδες εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αν όμως μείνει και την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα, όλα αυτά που έλαβαν χώρα φέτος στην Παιανία και γενικότερα, θα κοπούν μαχαίρι.

Ειδικά αν η ομάδα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, θα ισχύσουν κανόνες στην Παιανία, που όμοιους δεν θα έχουν ξανασυναντήσει στην ποδοσφαιρική ζωή τους οι παίκτες.

Ο Πορτογάλος ξέρει ότι σε αυτούς τους πρώτους του μήνες στην Ελλάδα είχε περισσότερο απ΄ οτιδήποτε άλλο ανάγκη τους παίκτες του για να ορθοποδήσει, όμως την επόμενη χρονιά δεν θα ανεχτεί κανένα παραστράτημα.

Καιρός είναι Ζεσουάλδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags