Facebook Pixel Μέσο από Ελλάδα λιγουρεύεται ο Παναθηναϊκός!
| 2013-12-11 14:15:00

Μέσο από Ελλάδα λιγουρεύεται ο Παναθηναϊκός!

Μέσο από Ελλάδα λιγουρεύεται ο Παναθηναϊκός!

Ποιος είναι ο παίκτης που έχει "γυαλίσει" στον Παναθηναϊκό; Σε ποια ομάδα αγωνίζεται και πώς μπορεί να ντυθεί στα πράσινα; Η απάντηση στο αποκλειστικό θέμα του σκύλου!

Σχεδόν έτοιμη είναι η μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο, με τους Πράσινους να ψάχνουν τόσο για επιθετικό όσο και για χαφ, δίνοντας όμως λίγα χρήματα.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα ήθελε έναν παίκτη για αντι-Φιγκερόα, ωστόσο σίγουρα δεν θα τον ...χάλαγε καθόλου, αν μπορούσε να αποκτήσει και έναν καλό μέσο.

Μάλιστα, στο στόχαστρο του Τριφυλλιού υπάρχει και ένας παίκτης από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, ο οποίος μέχρι στιγμής κάνει εξαιρετική χρονιά.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη "Sportdog Penalty", πρόκειται για τον Χοσέ Μαρία Κάσες, που έφτασε το καλοκαίρι στον Πανθρακικό από τη Γρανάδα και πρόλαβε στις 14 αγωνιστικές να είναι από τους πρωταγωνιστές τoυ ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος χαφ όχι μόνο έχει βάλει κάποια υπέροχα γκολ (τέσσερα), αλλά και συνολικά πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και σε πολλά ματς ...κρατάει μόνος του την ομάδα της Κομοτηνής.

Ο Κάσες αυτή τη στιγμή δεν παίρνει, πάντως, τα ...τρελά λεφτά, καθώς το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, του προσφέρει μόλις 60.000 ευρώ. Γι΄ αυτό, λοιπόν, και ήδη έχουν εμφανιστεί αρκετοί "μνηστήρες" για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός!

Πρόκειται για "γκαραντί" πληροφορία, την οποία ο σκύλος έχει "τσεκάρει" τόσο από Τουρκία, όσο και από Ελλάδα. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ψηλά στο μπλοκάκι του τον Ισπανό και θα τον ήθελε είτε τώρα τον Γενάρη δίνοντας λίγα χρήματα στον Πανθρακικό, είτε το καλοκαίρι ως ελεύθερο...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags