Facebook Pixel Αποκλειστικό: Ο υποψήφιος διάδοχος του Τρινκιέρι!
| 2013-12-20 18:30:00

Αποκλειστικό: Ο υποψήφιος διάδοχος του Τρινκιέρι!

Αποκλειστικό: Ο υποψήφιος διάδοχος του Τρινκιέρι!

Ποιος είναι ο Έλληνας κόουτς που «ακούγεται» πολύ έντονα για τον πάγκο της Εθνικής; Τι αλλάζει η απευθείας πρόκριση στο Μουντομπάσκετ; Διαβάστε το θέμα μόνο στον sportdog!

Η απόφαση για τον διάδοχο του Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο της Εθνικής δεν έχει ληφθεί ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν πως ένα όνομα θα παίξει ούτως ή άλλως.

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», αυτός που θα έχει ενεργό ρόλο πλέον στην Εθνική θα είναι ο Κώστας Μίσσας. Η θέση μόνο... παίζεται. Ο ρόλος του δηλαδή θα καθοριστεί από τις wildcards.

Αν η Ελλάδα πάρει την κάρτα για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Μίσσας θα είναι κάτι σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή.

Αν παίξει στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015, τότε ο Κώστας Μίσσας θα είναι ο ΠΡΩΤΟΣ προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Στη 2η περίπτωση ίσως προκύψει μάλιστα και αλλαγή στην Εθνική Νέων, η οποία έχει υποχρεώσεις τον Ιούλιο. Τότε άλλωστε θα έχει αρχίσει και προετοιμασία η Εθνική Ανδρών για προκριματικά...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags