Facebook Pixel Εκπλήξεις στο Λιμάνι! Ο Πελέ έρχεται και φεύγει ο...
| 2013-12-24 11:00:00

Εκπλήξεις στο Λιμάνι! Ο Πελέ έρχεται και φεύγει ο...

Εκπλήξεις στο Λιμάνι! Ο Πελέ έρχεται και φεύγει ο...

Αφού ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τη μεταγραφή του Πελέ από τον Εργοτέλη, γιατί δεν τον ανακοινώνει; Τι περιμένουν στον Πειραιά, τι αλλάζει στο ρόστερ; Ο σκύλος αποκαλύπτει!

Τελειωμένη θεωρείται πλέον η μεταγραφή του Πελέ στον Ολυμπιακό, ενώ από τη στιγμή που πείστηκε και ο Μίτσελ, ο παίκτης θα ενσωματωθεί στο ρόστερ από τον Γενάρη. Για να πιάσει Λιμάνι, όμως, ο Πορτογάλος μέσος θα πρέπει πρώτα να γίνουν κάποιες ...εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", για να ανακοινωθεί ο Πελέ από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, θα πρέπει πρώτα να φύγει από την ομάδα τουλάχιστον ένας εκ των Γιαταμπαρέ Εντινγκά.

Εδώ και μέρες άλλωστε, ο σκύλος σας έχει γράψει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ, ο οποίος δεν τους δίνει χρόνο συμμετοχής ούτε στα εύκολα ματς του πρωταθλήματος. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, πως παρά την κούραση των Σάμαρη και Μασάντο, προτίμησε το Σάββατο να τους ξεκινήσει για πέμπτο σερί ματς στον άξονα.

Ο Ισπανός τεχνικός "χρεώνει" στον Γιαταμπαρέ πως υστερεί σε τακτική και ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί με τις προπονήσεις και να βοηθήσει άμεσα, ενώ για τον Εντινγκά θεωρεί πως είναι "6άρι" και ότι δεν χωράει στα πλάνα του, αφού αυτός δεν παίζει με κλασικό "κόφτη".

Εφόσον, λοιπόν, ένας εκ των δύο ...αδειάσει μία θέση, τότε θα έρθει στο Λιμάνι και ο Πελέ για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να δώσει μία έξτρα λύση στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν θα έρθει μόνος του από την Κρήτη, αφού από τον Εργοτέλη θα επιστρέψει στον Πειραιά και ο Διαμαντάκος.

Ο δανεισμός του νεαρού επιθετικού θα "κοπεί" και θα πάει άλλος παίκτης στη θέση του με τη μορφή δανεισμού. Δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Σέποβιτς, ενώ στην Κρήτη θα ήθελαν και κάποιον εκ των Κάρολ, Ντε Βιντσέντι και Βλαχοδήμου... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags