Facebook Pixel Αυτόν τον δανεικό… ποιος θα τον πάρει;
| 2013-12-24 19:06:00

Αυτόν τον δανεικό… ποιος θα τον πάρει;

Αυτόν τον δανεικό… ποιος θα τον πάρει;

Χαμός γίνεται στην Σούπερ Λιγκ με τον άσο του Ολυμπιακού που θα δοθεί δανεικός. Ποιος είναι ο… περιζήτητος και ποιες ομάδες τον ζητάνε; Διαβάστε το θέμα του sportdog!
 

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και οι όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος… ψάχνονται για τις μεταγραφές που θα μπορέσουν να τους βοηθήσουν στον δεύτερο γύρο.

Οι περισσότεροι κοιτάξει την ξένη αγορά, κάποιοι (λίγοι) ψάχνουν για ταλέντα από την Ελλάδα και ορισμένοι περιμένουν αν θα τους… κάτσει ο καλός ο δανεικός!

Αναφερόμαστε φυσικά στις ομάδες που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε να αποκτήσουν από τους Πειραιώτες κάποιον παίκτη που δεν υπολογίζει ο Μίτσελ για το πλούσιο ρόστερ της ομάδας.

Ένας εξ αυτών λοιπόν, είναι και ο Βλαχοδήμος, ο οποίος επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Γερμανία και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει στην Ελλάδα! Μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και ήδη κάποιοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αν και τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι και πριν λίγες ημέρες, ο επικρατέστερος προορισμός για τον Βλαχοδήμο ήταν ο Άρη, ωστόσο στο… κόλπο έχουν μπει πλέον με αρκετές πιθανότητες τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Πανιώνιος. Οι Κρητικοί θα «χάσουν» τους Πελέ – Διαμαντάκο που θα… πιάσουν Λιμάνι και για αυτό ζητάνε ως αντάλλαγμα τον νεαρό άσο, ενώ ο Πανιώνιος μπήκε… σφήνα μετά την υπόθεση Αυλωνίτη!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags