Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για "μπαμ" με πρώην Αρειανό!
| 2013-12-25 13:00:00

Φούντωσαν οι φήμες για "μπαμ" με πρώην Αρειανό!

Φούντωσαν οι φήμες για "μπαμ" με πρώην Αρειανό!

Τι γυρεύει Έλληνας αστέρας στη Θεσσαλονίκη; "Ψήνεται" επιστροφή σε Άρη ή θα γίνει το "μπαμ" με άλλη μεγάλη ομάδα; Οι φήμες φούντωσαν και ο sportdog έχει όλο το ρεπορτάζ!

Από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στη διοίκηση του Άρη ο Λάμπρος Σκόρδας, έχουμε διαβάσει πάρα πολλά για τις μεταγραφές που θα κάνει, ώστε να μπορέσει τελικά να κρατήσει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα όπως και πέρυσι. Το προανήγγειλε και ο ίδιος, άλλωστε, μέσω Facebook, μετά την ήττα από ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πιο "δυνατό" σενάριο που ακούστηκε, ήταν αυτό που αφορούσε την επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Ο νεαρός άσος δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής αυτή τη στιγμή στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αρκετοί θεώρησαν πως οι Κίτρινοι θα μπορούσαν να κάνουν το μεγάλο "μπαμ" και να τον φέρουν πίσω.

Αν μπορούσε η διοίκηση Σκόρδα να τον φέρει στον Άρη, έστω μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ήταν μία τεράστια κίνηση, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που ξεχώρισε την περσινή περίοδο και ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ομάδα και μπορεί άμεσα να ενσωματωθεί σε αυτήν και να τη βοηθήσει στο μεγάλο στόχο της σωτηρίας.

Ο σκύλος, όμως, έψαξε το θέμα και αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφής του Γιαννιώτα στον Άρη, παρά τα όσα γράφτηκαν. Ο νεαρός άσος θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μόνο για γιορτές και διακοπές και όχι για να παίξει μπάλα... Τουλάχιστον με τα χρώματα του Άρη, γιατί όπως μύρισε ο σκύλος, δεν αποκλείεται να προκύψει προσεχώς "θέμα Γιαννιώτα" για την ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνεται να κάνει τη μεταγραφή-βόμβα που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, θα "φτιάξει" τους οπαδούς και θα στείλει "μήνυμα" στους αντιπάλους. Η περίπτωση του πρώην άσου του Άρη μπορεί να κάνει όλα τα προηγούμενα και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες!

Όπως αναφέρει φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες και έφτασε στα τεντωμένα αυτιά του σκύλου, ο Γιάννης Γιαννιώτας λέγεται ότι μπορεί βρεθεί την προσεχή Κυριακή στο "Καυτατζόγλειο", όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Αγροτικό Αστέρα, στις 14:00 το μεσημέρι, για το Κύπελλο.

Μία επίσκεψη που, αν συμβεί, μόνο αθώα δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που ο παίκτης στο παρελθόν έχει εκφράσει συμπάθεια για την Ένωση. Αξίζει να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι ο πατέρας και μάνατζερ του παίκτη δήλωνε ΑΕΚτζής σε παλαιότερες συζητήσεις που είχαν γίνει ανάμεσα στον ίδιο και τον Θωμά Μαύρο για το ενδεχόμενο ο γιος του να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Λέτε τελικά να γίνει τώρα ο "γάμος" ανάμεσα στις δύο πλευρές; Κυριακή κοντή γιορτή...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags