Facebook Pixel Η χειρότερη στιγμή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό!
| 2013-12-28 22:34:00

Η χειρότερη στιγμή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό!

Η χειρότερη στιγμή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό!

Ποιο ήταν το… μαρτύριο του Ισπανού προπονητή μέχρι τώρα; Τι ήταν αυτό που δεν τον άφηνε να δουλέψει και ποιο ματς ήταν κρίσιμο για το μέλλον του;

Λανθάνουν όσοι πιστεύουν ότι ο Μίτσελ είναι… παγοκολώνα και δεν του καιγόταν καρφί όταν κάπου εκεί στο ξεκίνημα της σεζόν οι οιωνοί δεν ήταν διόλου καλοί για πάρτη του.
Σφάλλουν όσοι νομίζουν ότι η άνεση που διακρίνει τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού σε τρόπους και συμπεριφορές πηγάζει από σκληρό και ψυχρό χαρακτήρα.

Κάθε άλλο. Ο Μίτσελ τα είχε χρειαστεί εκείνη την εβδομάδα που κύλησε στον αντίποδα της δύσκολης νίκης των «ερυθρολεύκων» επί της Καλλονής στην πρεμιέρα και μέχρι να έρθει το επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Οι ψύλλοι είχαν μπει βαθιά στ’ αφτιά του και είχε κατανοήσει πόσο επισφαλής ήταν η θέση του – παρά το γερό συμβόλαιο που τον έδενε με τον σύλλογο – αν δεν έπαιρνε εκείνο το «ντερμπάκι» με τους Περιστεριώτες…
Το 2-1 και με ανατροπή τον έσωσε προσωρινά και όλα όσα ακολούθησαν σταδιακά επαφίενται στα γνωστά ποδοσφαιρικά τερτίπια και τα παιχνίδια της μοίρας και της ζωής, ώστε ποτέ να μη ξέρουμε οι άνθρωποι… τι μας ξημερώνει!

Τώρα που ο Μίτσελ είναι καβάλα στ’ άλογο και όχι μόνο δεν τον κουνάει τίποτα, αλλά όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα επισημοποιήσουν το γρηγορότερο την επέκταση της συνεργασίας τους και η ιστορική πρόκληση που λέγεται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μακριά χρονικά, το μυαλό του δεν ξεκολλάει από τις παλιές άσχημες στιγμές του.
Και όπως εκμυστηρευόταν στον περίγυρό του, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του για τις γιορτές, δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ εκείνο το μαρτύριο που πέρασε στα τέλη Σεπέμβρη.

«Ο Τύπος με είχε τελειωμένο, η άποψη του κόσμου δεν ήταν υπέρ μου κι αυτό το κλίμα με ‘σκότωνε’. Όλα τα μπορώ στη δουλειά, εκτός από το άγχος. Αυτό δεν το αντέχω» έλεγε προπαραμονές Χριστουγέννων.

Πράγματι το άγχος τον βγάζει έξω από τα νερά του. Τον καθιστά εκτός ελέγχου. Του μπλοκάρει τη σκέψη, τη λειτουργία του εγκεφάλου. Γι’ αυτό και μετά τον αγώνα γερών νεύρων με την Άντερλεχτ αναφέρθηκε στα… υπνωτικά.
Και την επομένη επαναλάμβανε ότι «εκείνη τη νύχτα, όταν και όσο κοιμήθηκα, θα πρέπει να ήμουνα… πάνω από το κρεβάτι, στον αέρα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags