Facebook Pixel Η μεγάλη "βόμβα" του ΠΑΟ που θα σκάσει αν...
| 2013-12-30 10:00:00

Η μεγάλη "βόμβα" του ΠΑΟ που θα σκάσει αν...

Η μεγάλη "βόμβα" του ΠΑΟ που θα σκάσει αν...

Ποιος είναι ο φορ εγνωσμένης αξίας που απασχολεί τον Παναθηναϊκό και πώς θα μπορούσε να ντυθεί στα πράσινα; Ο σκύλος έχει ξανά το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η αναζήτηση επιθετικού στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και τα μεταγραφικά σενάρια κάθε μέρα πληθαίνουν. Μεταξύ των πολλών ονομάτων, ακούστηκε κι αυτό του Μάρκους Ρόζενμπεργκ, μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που τέθηκαν στα υπόψιν των Πράσινων.

Τη φετινή σεζόν, άλλωστε, ο 31χρονος άσος με μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ, Βέρντερ Βρέμης και Σανταντέρ, έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Γουέστ Μπρομ, όπου αγωνίζεται από πέρυσι, μετρώντας μόλις τέσσερις εμφανίσεις.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο ατζέντης του Ρόζενμπεργκ είναι ο ίδιος που έκανε πριν κάποια χρόνια με τον Παναθηναϊκό τις συμφωνίες για τους Άντονσον και Μπιάρσμιρ!

Βέβαια, η περίπτωσή του Σουηδού φορ είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα χρήματα που ζητάει είναι πάρα πολλά για τη σημερινή κατάσταση του Τριφυλλιού. Όπως έμαθε ο σκύλος, ο Ρόζενμπεργκ δεν θα ερχόταν ποτέ στον Παναθηναϊκό, έστω και με 1€ λιγότερο από τα λεφτά που παίρνει ο συμπατριώτης του Μπεργκ. Είναι, βλέπετε, θέμα ...αρχής!

Το πρόβλημα, όμως, είναι πως στον ...μνημονιακό Παναθηναϊκό, δεύτερο συμβόλαιο σαν και αυτό του Μπεργκ (το υψηλότερο στην ομάδα) δεν προβλέπεται, κάτι που σημαίνει πως η περίπτωση του Ρόζενμπεργκ θα προχωρήσει πολύ δύσκολα. Εκτός, βέβαια, αν γίνει η υπέρβαση για χάρη του Σουηδού γκολτζή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags