Facebook Pixel Η μεταγραφάρα που δεν ντριπλάρει ούτε πάσαλο!
| 2013-12-30 13:00:00

Η μεταγραφάρα που δεν ντριπλάρει ούτε πάσαλο!

Η μεταγραφάρα που δεν ντριπλάρει ούτε πάσαλο!

Ποιος ξένος ποδοσφαιριστής ήρθε το καλοκαίρι στο ελληνικό πρωτάθλημα ως μεγάλο μπαμ και τώρα προπονητής και διοίκηση θέλουν να τον στείλουν από ΄κεί που ΄ρθε;

Το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα ως το μεγάλο όνομα. Ήταν, μάλιστα, μία μεταγραφή που ξάφνιασε πάρα πολλούς. Πλέον ο προπονητής του και η ομάδα του δεν τον θέλουν και κάνουν τα πάντα για να τον στείλουν πίσω. Ποιος είναι; 

Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", πρόκειται για τον Χουανλού της Καλλονής, τον οποίο ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν παίρνει πια ούτε στις αποστολές, αν και έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στον σύλλογο, με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνάνε τις 150.000 ευρώ!

Ο ποδοσφαιριστής που ήρθε ως ...μεταγραφάρα στην Ελλάδα, έπαιξε από την 4η ως την 9η αγωνιστική (90λεπτο μόνο στη Ριζόύπολη) και μετά ...χάθηκε, με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου πέρασε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό. Μάλιστα στη Μυτιλήνη λένε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, πως δεν μπορεί να είναι ο ίδιος με τον ...Χουανλού της Λεβάντε, ο οποίος μόνο πέρσι είχε 25 συμμετοχές και 2 γκολ στη Πριμέρα Ντιβιζιόν και 8 συμμετοχές και 1 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ!

Ο Χουανλού αποκτήθηκε βιαστικά τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, επειδή δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τον Ισπανό πρώην δεθνή εξτρέμ Βιθέντε, ωστόσο η κίνηση - ματ, αποδείχθηκε αποτυχημένη για την Καλλονή. Μάλιστα, αξιωματούχος της ομάδας έλεγε πριν λίγες ημέρες για τον Χουάνλο πως ..."στο ένας εναντίον ενός δεν περνάει ούτε πάσαλο"!!! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags