Facebook Pixel Καψούρα! Πρέμιερ Λιγκ παρακαλάει για Έλληνα άσο!
Ποδόσφαιρο
| 2014-01-03 14:00:00

Καψούρα! Πρέμιερ Λιγκ παρακαλάει για Έλληνα άσο!

Καψούρα! Πρέμιερ Λιγκ παρακαλάει για Έλληνα άσο!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει Έλληνα άσο! Ποιος είναι ο σύλλογος και ποιος ο ποδοσφαιριστής;

Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο μία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να διεκδικεί -με κάθε τρόπο!- έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι, άλλωστε, οι παίκτες από τη χώρα μας που είχαν την τιμή να παίξουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η ομάδα, λοιπόν, που θέλει σαν τρελή Έλληνα ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, διεθνή είναι η Χαλ! Ποιον;

Η αγγλική ομάδα λιγουρεύεται τον Γιώργο Σαμαρά από τη Σέλτικ! Ο Έλληνας επιθετικός είναι διακαής πόθος του προπονητή της Χαλ, Στηβ Μπρους, ο οποίος κινεί τις τελευταίες ώρες γη και ουρανό για να πείσει τον παίκτη να πάει στην ομάδα του.

Όπως έμαθε ο σκύλος, ο Άγγλος προπονητής έχει ενεργοποιήσει τις ...άκρες που έχει στην Ελλάδα προκειμένου να μεσολαβήσουν για να δει θετικά την προοπτική της Χαλ ο Έλληνας επιθετικός! 

Τόσο πολύ θέλει ο Μπρους τον Σαμαρά στην ομάδα του που χρησιμοποιεί και γνωστούς του στη χώρα μας για να πετύχει το deal με τον άσο της Σέλτικ! Φοβερά πράγματα...

Εντάξει, πάντως, θα μας πείτε και σιγά τη Χαλ. Δεν είναι και η ...Λίβερπουλ. Συμφωνούμε, αλλά πρόκειται για έναν σύλλογο που φέτος στέκεται αξιοπρεπώς στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας. Δεν είναι και λίγο πράγμα, δηλαδή, μία ομάδα της Αγγλίας να θέλει τόσο πολύ έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ακόμα κι αν πρόκειται για μικρομεσαίο σύλλογο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags